Reviews van deze auteur

Bedankt voor de omzet..

Review over Tempo-Team

Na 1 jaar en 3 maanden te hebben gewerkt voor een bedrijf via Tempo Team Eindhoven, moest ik helaas gaan. Ik heb er gelukkig wel een geweldige tijd gehad, ze hadden me graag willen houden, maar dit was vanwege de gebruikelijke reoganisatie niet mogelijk. Tempo Team heeft niet één keer de moeite genomen om aan mij te vragen hoe het was geweest, hoe het nu gaat, laat staan dat ze een nieuwe baan hebben proberen te vinden voor mij.

Geen feedback/terugkoppeling

Review over Manpower

Excuus in mijn vorige review stond een fout..

You're it and than you're shit. Manpower Eindhoven, mooie woorden, goede begeleiding, totdat je op een eerste sollicitatie gaat en je blijkbaar niet door de eerste ronde bent gekomen (dit moet je zelf constateren). Je wordt NIET teruggebeld over de uitslag. Je belt zelf, krijgt te horen dat je wordt teruggebeld en dit gebeurd uiteraard NIET. Zoek het maar lekker uit. Na jou nog tig andere sollicitanten. En dit is niet het enige bureau wat op deze manier zo met je omgaat.. Ik ervaar dit bij talloze bureau's, waarom toch?

Geen feedback/terugkoppeling

Review over Manpower

You're it and than you're shit. Manpower Eindhoven, mooie woorden, goede begeleiding, totdat je op een eerste sollicitatie gaat en je blijkbaar niet door de eerste ronde bent gekomen (dit moet je zelf constateren). Je wordt NIET teruggebeld over de uitslag. Je belt zelf, krijgt te horen dat je wordt teruggebeld en uiteraard NIET. Zoek het maar lekker uit. Na jou nog tig andere sollicitanten. En dit is niet het enige bureau wat op deze manier zo met je omgaat.. Ik ervaar dit bij talloze bureau's, waarom toch?

reacties: