Reviews van deze auteur

Verzetten en onbereikbaar

Review over Schoevers Opleidingen en Trainingen

Ik kreeg een nieuwe functie en vond deze opleiding waar ik ontzettend enthousiast van werd. De eerste losse modules werden daarna 7 keer verzet. De opleiding startte uiteindelijk 10 maanden na inschrijving, ondanks dat ik had aangegeven dat ik overal naartoe kon/wilde behalve online. Maar alles was ‘vol’. Hoorde later dat een medecursist die 5 maanden later was gestart al 2 modules had afgerond met 5 cursisten ipv 15. Klachten blijven onbeantwoord. De klantenservice is aardig maar kunnen er niks mee en doen dan ook niks. Examens worden op het laatste moment nagekeken of te laat. En de kwaliteit van de lessen verschilt enorm. Bij sommige onderwijslocaties betaal je nog 30.- parkeergeld (naast enorme opleidingskosten), en ik heb al B&C-keuzes aanvaard als locatie omdat ik anders maanden moet wachten op nieuwe opties. Al met al veel spijt van deze keuze.

Sterke punten
Sommige docenten zijn bevlogen en goed.

Zwakke punten
Alles hierboven. Ook de mate van niet behulpzaam zijn is zo uitzonderlijk dat het bijna knap is.

Ook is de opleiding heel anders dan verwacht: per module van 3 naar 2 lesdagen waardoor je soms meerdere boeken moet lezen/voorbereiden per les. Zeker voor de HBO-Modules was dit veel te kort tijd.

De medecursisten zijn leuk maar met de meesten deel je maar 1 of 2 modules.

Alles gaat via E-connect er is niks persoonlijks aan. Een medecursist had feedback op een nagekeken module met verwijzingen naar onderwerpen die ze niet had in haar module en haar medecursisten hadden dezelfde feedback..

Het is een onderdeel van NCOI. Dus dezelfde lessen en trainers. (Voor meer geld).

En docenten geven verschillende kaders voor wat er wel of juist niet in een module moet staan.

Al met al: ik wou dat ik iets anders kon zeggen. Maar het is echt zó slecht!!!

reacties: