Reviews van deze auteur

Slecht

Review over Unique

Ingeschreven, had telefonisch een afspraak gemaakt ik zou bevestiging hiervan krijgen maar nee. Langs en aangegeven dat ik geen bevestiging van onze afspraak heb ontvangen. Antwoord van hem "zat nog in mijn concepten" uhuh maar ik dacht laat maar gaan. Uur lang gesproken heel gezellig en mooie praatjes. Hij had nog een oude cv, mijn nieuwe gestuurd. Hij zou mij de volgende dag bellen en mij een e-mail sturen niets van dit alles.
Vandaag langs gegaan want de telefoon opnemen is daar nogal moeilijk. En ik zei "ken je mij nog" jaaa maar eigenlijk niet. Ik zei "je zou mij iets sturen en mij ook bellen" beiden niet gedaan. Toen schrok hij, collega's zaten er bij is natuurlijk niet leuk. Ik houd er niet van als je een afspraak maakt, dat je je er niet aan kan houden.
Hij zou vandaag mij een e-mail sturen. Dit heeft hij tot op heden niet gedaan. Blijkbaar hebben zij geen vacatures.
Linkedin gaat een stuk makkelijker daar word ik benaderd.
Tevens als je je inschrijft bij Unique dan word je gebombardeerd met e-mails/vacatures.

Als je de kans hebt ga niet naar Unique, je komt er niet verder. Collega had mega problemen bij het betalen en dit duurde weken. Andere collega had hier ook last van het is dat haar man daar toen werkte en het voor elkaar kreeg om het loon uit te keren.

Sterke punten
Ze praten gemakkelijk

Zwakke punten
0 afspraken nakomen en liegen. D

reacties: