Het uitzendbureau voor jou - Werkis | Verder met werk Op zoek naar een leuke baan? Bekijk alle vacatures online of bij een Werkis uitzendbureau in Kampen, Zwolle, Emmeloord, Genemuiden, Lelystad of Harderwijk!

Werkis Reviews

 • Ze laten je helemaal naar Harderwijk komen voor niks. Maken kopie van je ID en geven je valse hoop. Ze zeggen dat het bedrijf erg geinteresseerd is in je en dat je waarschijnlijk binnenkort bij hun op interview mag en dat je binnenkort daar aan de slag kan. Niks daarvan is waar. Na een week bijna elke dag bellen, geven ze als excuus dat de desbetreffende persoon die hierover gaat op vakantie is. Na 2 weken nog steeds niets gehoord. Ze gaven daarna aan de volgende dag te bellen. Nooit gedaan! Ga niet met hun in zee! Ik hoop echt karma voor ze. Wat ze mij hebben aangedaan. En ik maar denken dat ik binnenkort een baan krijg bij hun. Misschien ook beter dat ik geen contract bij hun. Stel je voor, dat je problemen krijg met salaris betalingen etc.... Stellende kinderen die hier werken!

  Sterke punten
  Nep aardig overkomen

  Zwakke punten
  Oplichters Geven valse hoop Doen hun werk niet

  Door A op 4 augustus 2020 Reageer
 • Ruzie -

  Ik heb bij dit uitzendbureau ruzie gekregen over uitbetaling van mijn vakantiegeld en reserveringen. Heb mijn ontslag moeten nemen om dit binnen te krijgen. Maar het is wel zo ,als je dit doet,zorgt werkis ervoor dat je bij niemand geen werk meer krijgt. Loop dus al een jaar werkeloos thuis zonder uitkering. Dus pas op als je ooit nog eens voor werkis gaat werken. Zij zitten nog smeriger in elkaar als alle andere uitzendbureau's bij elkaar.

  Door Ria op 26 oktober 2019 Reageer

Bezoek Werkis

Schrijf je eigen review