Walters People

Walters People specialist in finance en business support. Dit uitzendbureau is een specialist in recruitment voor tijdelijk en permanente financiële en ondersteunende functies. Bekijk de vacatures of lees meer over de diensten van Walters People op de website. De kracht en het succes van uitzendbureau Walters People is het directe resultaat van de passie, energie en gedrevenheid van de consultants. Het vinden van de juiste match tussen opdrachtgever en kandidaat een korte periode is wat hen motiveert. De gespecialiseerde consultants zijn hoog opgeleid en hebben veel ervaring in finance, business support en werving en selectie.

Over Walters People

Walters People is de specialist op het gebied van bemiddeling van zowel tijdelijke als vaste medewerkers binnen de financile en business support vacatures. Het is het doel van dit uitzendbureau om zo snel mogelijk de perfecte match te vinden. De perfecte kandidaat voor opdrachtgevers en de meest passende baan voor werkzoekenden die zich bij Walters People hebben aangemeld. Walters People is actief in landen zoals Belgi, Frankrijk, Nederland en Spanje. In Nederland ligt de focus van het uitzendbureau in de regio's Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht.


Wat Walters People anders maakt

De mensen bij Walters People zijn specialisten. Dankzij de sterke specialisatie heeft specifieke arbeidsmarkt en branchekennis over de posities waarvoor zij werven. Hierdoor kan dit uitzendbureau hun klanten van optimaal advies voorzien en de juiste kandidaten voorstellen. Walters People werkt niet op basis van individuele commissies. Hierdoor hebben klanten van dit uitzendbureau toegang tot al de kandidaten en werken de consultants samen om de beste match tussen werkgever en kandidaat te vinden. Het uitzendbureau werkt snel en goed. Binnen 24 uur krijg je van het uitzendbureau de juiste kandidaat voorgesteld. Het verzorgen van een snelle en hoogwaardige dienstverlening is wat Walters People motiveert en daarmee willen zij zich onderscheiden. De hoogopgeleide consultants worden intensief getraind door een ervaren management team. Walters People is kandidaatgericht. Dat betekent dat kandidaten centraal staan bij dit uitzendbureau. Alle consultants nemen gemiddeld 8 interviews per week af op het kantoor. Vervolgens trekken zij voor elke kandidaat die aan u wordt voorgesteld minimaal twee referenties na. De kandidaten in het netwerk zijn persoonlijk bekend bij het uitzendbureau. Tevens zijn hun kwaliteiten en ambities bekend. Kandidaten worden daarnaast getest op kennis, talen en vaardigheden. Zij krijgen van Walters People intensieve begeleiding en kunnen via de Walters People Academy kosteloos workshops volgen om zich te blijven ontwikkelen.


Walters People Reviews

  Prima...!

  Inmiddels ben alweer een tijd werkzaam voor Walters People en kan alleen maar lovend schrijven. het contact dat ik inmiddels heb opgebouwd met een aantal medewerkers binnen Walters People ervaar ik al prettig. Ik vertrouw op de kennis en kunde en voel mij ook zeker gehoord. Er is zeker van beide kanten tijd en aandacht besteed aan een goede werkrelatie, dat maakt dat ik in ieder geval dat ik een tevreden kandidaat ben. Mijn 2e project is bijna afgerond en ik kijk uit naar wat er mag gaan komen. Voor mij is Walters People een goede keuze geweest en een fijne werkgever. Ik wens dat ik nog mooie projecten voor hen mag doen.

  Sterke punten
  Fijne intake Goede tussentijdse evaluaties Snelle reaktie na (vooral) een WhatApp

  Zwakke punten
  Geen 'snelle' reaktie op verzoek om terug te bellen of na een e-mail. Voo mij is de beste oplossing WA geworden of toch een VM inspreken

Bezoek Walters People

Schrijf je eigen review