Uitzendbureau 65plus

65plus - Het uitzendbureau voor ervaren personeel | Uitzendbureau 65plus Uitzendbureau 65plus is de specialist in de seniorenarbeidsmarkt en maakt de ideale match tussen ervaren uitzendkrachten en de vraag van uw organisatie.

Uitzendbureau 65plus Reviews

  Niet te vertrouwen

  Het eerste gesprek is veel belovend en alleen worden de verhalen niet waar gemaakt. Ze geven je werk als keuken medewerker a 10,50 maar het is gewoon catering werk dat normaal tussen de 11,50en 12,58 betaald. Als je ze daar op aan spreekt doen ze ondanks toezeggingen er niets aan , je moet zelf bij de opdrachtgever aan de bel trekken die dan zelf contact opneemt met het uitzendbureau om het aan te passen. Ben 31 juli weggegaan bij dit uitzendbureau en het is nu de ZEVENDE na vertrek en heb nog steeds geen eindafrekening gehad , zit nog steeds op mijn geld te wachten. (Normaal bij andere uitzendbureaus , waar gewerkt is , binnen 14 dagen afgehandeld )

  Sterke punten
  Sprookjes vertellen

  Zwakke punten
  Doet weinig voor hun uitzend krachten.

  Geen reactie

  Uitzendbureau lijkt over veel "dringende" vacatures te beschikken, maar ik geloof daar niets van. Aantal weken geleden gereageerd en geen enkele reactie terugontvangen. Als ze op die manier al met mensen omgaan belooft dat niet veel goeds. En dat wordt door bovenstaande reviews bevestigd.

  Sterke punten
  Geen enkele.

  Zwakke punten
  Non responsive !

  Geen reactie

  Ik heb enkele weken geleden mijn CV opgestuurd en gesolliciteerd naar de functie van medisch chauffeur in Roosendaal. Ondanks enkele emails met de vraag om bevestiging en ondanks het feit dat de vacature nog steeds openstaat, heb ik nog steeds niets van 65 plus gehoord. Getuigd niet echt van fatsoen.

  Sterke punten
  Geen idee, nooit wat van ze gehoord.

  Zwakke punten
  Blijkbaar kijken ze daar niet in hun inbox.

  slechte zaak

  Ben 69 jaar en in topconditie Kreeg een job voor 4 ur voor de vrijdag bij de Spar als boodschappen rondbrenger.
  Bleek dat je effe 4 hoog kan lopen voor een briefje van 10 per uur haha.


  Zou de 10 de mijn geld krijgen maar nog niets ontvangen Ben gelijk gestopt en is niet aan te raden.

  Sterke punten
  De werving

  Zwakke punten
  de totale uitvoering

Bezoek Uitzendbureau 65plus

Schrijf je eigen review