Uitzendbureau 65plus

65plus - Het uitzendbureau voor ervaren personeel | Uitzendbureau 65plus Uitzendbureau 65plus is de specialist in de seniorenarbeidsmarkt en maakt de ideale match tussen ervaren uitzendkrachten en de vraag van uw organisatie.

Uitzendbureau 65plus Reviews

  slechte zaak

  Ben 69 jaar en in topconditie Kreeg een job voor 4 ur voor de vrijdag bij de Spar als boodschappen rondbrenger. Bleek dat je effe 4 hoog kan lopen voor een briefje van 10 per uur haha. Zou de 10 de mijn geld krijgen maar nog niets ontvangen Ben gelijk gestopt en is niet aan te raden.

  Sterke punten
  De werving

  Zwakke punten
  de totale uitvoering

  Vervelende ervaring

  Eerder gelezen en kan bevestigen dat er behoorlijk op leeftijd wordt gediscrimineerd. En je moet fit zijn als een 20 jarige. Wordt je 75 of ouder dan gaan ze zoeken naar minpunten. En dan wordt je niet meer gewenst. Meedenken wordt ook helemaal niet op prijs gesteld. Want degene achter de planning weten het wel. Die maken soms fouten, dat kan, maar als jij iets niet goed doet wordt dat er in gewerven. Dus 65plus is 75min \\r\\n\\r\\n

  Sterke punten
  Kan niet vinden

  Zwakke punten
  Al genoeg gezegd

  Vervelende ervaring

  Eerder gelezen en kan bevestigen dat er behoorlijk op leeftijd wordt gediscrimineerd. En je moet fit zijn als een 20 jarige. Wordt je 75 of ouder dan gaan ze zoeken naar minpunten. En dan wordt je niet meer gewenst. Meedenken wordt ook helemaal niet op prijs gesteld. Want degene achter de planning weten het wel. Die maken soms fouten, dat kan, maar als jij iets niet goed doet wordt dat er in gewerven. Dus 65plus is 75min

  Sterke punten
  Kan niet vinden

  Zwakke punten
  Al genoeg gezegd

  leeftijdsdiscriminatie

  Wat schepte mijn verbazing toen Fase 3 bijna ten einde liep. In een zojuist ontvangen e-mailbericht bevestigde de recruiter van 65Plus het contract na méér dan 4 jaar gaat beëindigen. Reden: de surveillantenpool wil zij verjongen. Leeftijdsdiscriminatie noem ik dit. Artikel 1 van de Grondwet wordt genegeerd. Een medewerker zei in een telefoongesprek dat "verjongen" niet opgevat moet worden als leeftijdsdiscriminatie maar werven van gezonde jonge senioren liefst zonder ouderdomsklachten. Toen ik hem doorvroeg welke (ouderdoms) klachten van mij bekend zijn zweeg hij. Sprak vreemd genoeg alleen maar lof uit. Bleef om de brei heen draaien. Ik word schofterig behandeld en als (oud) grofvuil aan de kant gezet. Bureau leeftijdsdiscriminatie is hiervan op de hoogte.

  Zwakke punten
  slechte communicatie

  Geen respect voor ouderen

  Ga nooit werken voor 65+. Het salaris is 10.- per uur, dus daar hoef je het niet voor te doen. Bovendien hebben ze verborgen eisen: ze verwachten dat je als 65 plusser op je fietsje heel Amsterdam door koerst om in sneltreintempo je werk af te raffelen. Je mag vooral geen empatie tonen t.a.v. de mensen die je tegenkomt in je werk, dat kost alleen maar tijd. Heb je een andere taakopvatting? Dan schrappen ze je meteen uit het bestand.

  Sterke punten
  Moet ik nog ontdekken.

  Zwakke punten
  De intercedenten zijn nogal eens chagrijnig en onbeschoft.

Bezoek Uitzendbureau 65plus

Schrijf je eigen review