Uitzendbureau 65plus

65plus - Het uitzendbureau voor ervaren personeel | Uitzendbureau 65plus Uitzendbureau 65plus is de specialist in de seniorenarbeidsmarkt en maakt de ideale match tussen ervaren uitzendkrachten en de vraag van uw organisatie.

Uitzendbureau 65plus Reviews

  Leuk werk als lunchdame

  Ben maandje geleden begionen met werk als lunchdame bij een reclamebureau. Mensen zijn erg aardig en de verdiensten zijn goed. Niet hoog maar ook niet laag. Ik denk dat ik dit wel een tijdje blijf doen.

  Sterke punten
  Snel werk gevonden

  Zwakke punten
  Nog geen gevonden

  Gelukkig weer onder de mensen

  Heb nu paar weken als surveillant gewerkt, bevalt prima. Leuke mensen ontmoet. Aaridge mensen ook bij het uitzendburo

  Sterke punten
  snel gebeld

  Zwakke punten
  wat meer uitleg

  leuke baan bij autobedrijf

  ben tijdje geleden begonnen bij een autobedrijf in beverwijk via 65plus als chauffeur en heb het ergnaar mijn zin. er hangt een hele leuke sfeer en ook het uitzendburo hebik leuk contact mee. ik blijf dit nog wel een tijdje doen.

  Uitgeschreven

  Heb 3 verschillende consulenten gehad, zeer slechte ervaringen met alle . Onprofessioneel, te weinig informatie, onpersoonlijk en grof. Heb mij uitgeschreven.

  Sterke punten
  niet gemerkt

  Zwakke punten
  Onprofessioneel, te weinig informatie, onpersoonlijk en grof.

  Niet te vertrouwen

  Het eerste gesprek is veel belovend en alleen worden de verhalen niet waar gemaakt. Ze geven je werk als keuken medewerker a 10,50 maar het is gewoon catering werk dat normaal tussen de 11,50en 12,58 betaald. Als je ze daar op aan spreekt doen ze ondanks toezeggingen er niets aan , je moet zelf bij de opdrachtgever aan de bel trekken die dan zelf contact opneemt met het uitzendbureau om het aan te passen. Ben 31 juli weggegaan bij dit uitzendbureau en het is nu de ZEVENDE na vertrek en heb nog steeds geen eindafrekening gehad , zit nog steeds op mijn geld te wachten. (Normaal bij andere uitzendbureaus , waar gewerkt is , binnen 14 dagen afgehandeld )

  Sterke punten
  Sprookjes vertellen

  Zwakke punten
  Doet weinig voor hun uitzend krachten.

  Leuk werk gekregen en leuke mensen

  Ben nu tijdelijk orderpicker bij een groothandel. Na de zomer gaat het uitzendburo opzoek naar ander werk voor mij. Leuke mensen bij de groothandel en 65plus.

  Erg naar mijn zin in mijn nieuwe functie

  Ik moest lang wachten totdat ik een leuke functie kreeg aangeboden, maar heb het nu erg naar mijn zin als koerier bij een bandengarage. Contact is altijd goed met 65plus en ik kreeg laatst ook een leuk presentje van ze opgestuurd via de post.

  Leuke baan

  Ik heb via 65plus een leuke baan als baliemedewerker . dit doe ik nu een jaar met veel plezier. contact met medewerkers is prima.

  Sterke punten
  leuk aanbod

  Zwakke punten
  ik zou vaker gesprek over functioneren willen

  Fijn uitzendbureau

  Sta al een tijd ingeschreven bij dit buro en heb al meerdere leuke jobs gehad. Altijd vriendelijke mensen en ze betalen op tijd.

  Sterke punten
  Hebben veel vacatures, vriendelijke mensen

  Zwakke punten
  Iemand aan de telefoon krijgen is sinds corona wat minder makkelijk

  Geen reactie

  Uitzendbureau lijkt over veel "dringende" vacatures te beschikken, maar ik geloof daar niets van. Aantal weken geleden gereageerd en geen enkele reactie terugontvangen. Als ze op die manier al met mensen omgaan belooft dat niet veel goeds. En dat wordt door bovenstaande reviews bevestigd.

  Sterke punten
  Geen enkele.

  Zwakke punten
  Non responsive !

  Geen reactie

  Ik heb enkele weken geleden mijn CV opgestuurd en gesolliciteerd naar de functie van medisch chauffeur in Roosendaal. Ondanks enkele emails met de vraag om bevestiging en ondanks het feit dat de vacature nog steeds openstaat, heb ik nog steeds niets van 65 plus gehoord. Getuigd niet echt van fatsoen.

  Sterke punten
  Geen idee, nooit wat van ze gehoord.

  Zwakke punten
  Blijkbaar kijken ze daar niet in hun inbox.

  slechte zaak

  Ben 69 jaar en in topconditie Kreeg een job voor 4 ur voor de vrijdag bij de Spar als boodschappen rondbrenger.
  Bleek dat je effe 4 hoog kan lopen voor een briefje van 10 per uur haha.


  Zou de 10 de mijn geld krijgen maar nog niets ontvangen Ben gelijk gestopt en is niet aan te raden.

  Sterke punten
  De werving

  Zwakke punten
  de totale uitvoering

  Vervelende ervaring

  Eerder gelezen en kan bevestigen dat er behoorlijk op leeftijd wordt gediscrimineerd. En je moet fit zijn als een 20 jarige. Wordt je 75 of ouder dan gaan ze zoeken naar minpunten. En dan wordt je niet meer gewenst. Meedenken wordt ook helemaal niet op prijs gesteld. Want degene achter de planning weten het wel. Die maken soms fouten, dat kan, maar als jij iets niet goed doet wordt dat er in gewerven. Dus 65plus is 75min \\r\\n\\r\\n

  Sterke punten
  Kan niet vinden

  Zwakke punten
  Al genoeg gezegd

  Vervelende ervaring

  Eerder gelezen en kan bevestigen dat er behoorlijk op leeftijd wordt gediscrimineerd. En je moet fit zijn als een 20 jarige. Wordt je 75 of ouder dan gaan ze zoeken naar minpunten. En dan wordt je niet meer gewenst. Meedenken wordt ook helemaal niet op prijs gesteld. Want degene achter de planning weten het wel. Die maken soms fouten, dat kan, maar als jij iets niet goed doet wordt dat er in gewerven. Dus 65plus is 75min

  Sterke punten
  Kan niet vinden

  Zwakke punten
  Al genoeg gezegd

  leeftijdsdiscriminatie

  Wat schepte mijn verbazing toen Fase 3 bijna ten einde liep. In een zojuist ontvangen e-mailbericht bevestigde de recruiter van 65Plus het contract na méér dan 4 jaar gaat beëindigen. Reden: de surveillantenpool wil zij verjongen. Leeftijdsdiscriminatie noem ik dit. Artikel 1 van de Grondwet wordt genegeerd. Een medewerker zei in een telefoongesprek dat "verjongen" niet opgevat moet worden als leeftijdsdiscriminatie maar werven van gezonde jonge senioren liefst zonder ouderdomsklachten. Toen ik hem doorvroeg welke (ouderdoms) klachten van mij bekend zijn zweeg hij. Sprak vreemd genoeg alleen maar lof uit. Bleef om de brei heen draaien. Ik word schofterig behandeld en als (oud) grofvuil aan de kant gezet. Bureau leeftijdsdiscriminatie is hiervan op de hoogte.

  Zwakke punten
  slechte communicatie

  Geen respect voor ouderen

  Ga nooit werken voor 65+. Het salaris is €10.- per uur, dus daar hoef je het niet voor te doen. Bovendien hebben ze verborgen eisen: ze verwachten dat je als 65 plusser op je fietsje heel Amsterdam door koerst om in sneltreintempo je werk af te raffelen. Je mag vooral geen empatie tonen t.a.v. de mensen die je tegenkomt in je werk, dat kost alleen maar tijd. Heb je een andere taakopvatting? Dan schrappen ze je meteen uit het bestand.

  Sterke punten
  Moet ik nog ontdekken.

  Zwakke punten
  De intercedenten zijn nogal eens chagrijnig en onbeschoft.

Bezoek Uitzendbureau 65plus

Schrijf je eigen review