Uitzendbureau De Werkstudent is gespecialiseerd in het bemiddelen van werkzoekende studenten en opdrachtgevers die op zoek zijn naar enthousiaste, jonge werknemers. Uitzendbureau De Werkstudent helpt studenten die naast hun opleiding graag willen werken. Je kunt bijvoorbeeld bij uitzendbureau De Werkstudent terecht wanneer je op zoek bent naar een studentenbaan, tijdelijk werk tijdens vakantieperioden, maar ook voor parttime werk en bijbaantjes. Uitzendbureau De Werkstudent verzorgt naast studentenwerk tevens stageplekken en afstudeeropdrachten. Uitzendbureau De Werkstudent is er niet alleen voor studenten. Ook na de studieperiode kan het uitzendbureau heel veel voor werkzoekenden betekenen. Uitzendbureau De Werkstudent heeft ook vaak vacatures voor afgestudeerden en voor meer ervaren professionals. Werkstudent Werkt!

Over De Werkstudent

Uitzendbureau De Werkstudent bemiddelt uitzendkrachten, studenten, afgestudeerden en professionals aan werk. De Werkstudent verzorgt kloppende planningen, levert snelle pay-roll, geeft (on)gevraagd advies en is bij uitstek geschikt om jou een stap verder te helpen. Dit uitzendbureau is er niet alleen voor werkzoekenden, maar ook voor opdrachtgevers die op zoek zijn naar werknemers. Bent u op zoek naar vast personeel of heeft u toch liever voorkeur aan personeel in tijdelijk verband? Bij De Werkstudent bent u op het juiste adres. Uitzendbureau De Werkstudent is gespecialiseerd in de bemiddeling van tijdelijk personeel, incidentele oproepkrachten en vaste medewerkers. De Werkstudent is duidelijk en geeft gericht advies over de geschikte kandidaat. Tijdelijk personeel en vaste medewerkers die werken via uitzendbureau de Werkstudent begrijpen snel wat van hen gevraagd wordt. Een intercedent die weet wat er op uw afdeling nodig is. De kern van de dienstverlening van De Werkstudent is gebaseerd op jarenlange arbeidsbemiddelingservaring. Tijdelijk personeel voegt waarde toe.


Voorwaarden De Werkstudent

Uitzendbureau De Werkstudent is de specialist op de branche van de werving en selectie van personeel, detachering, loopbaanontwikkeling en loonadministratie. Uitzendkrachten worden door de vaardige consulenten geworven en geselecteerd. Het uitzendbureau maakt gebruik van een groot netwerk van hoger opgeleide werkzoekenden, die ervaring in of affiniteit met uw branche hebben. Daarnaast biedt De Werkstudent een uitgebreide payroll-service. Hierbij wordt het uitbetalen van lonen, administratieve verantwoordelijkheden en de werkgeversrisico’s volledig uit handen worden genomen. Het is tevens mogelijk om deze diensten te combineren. De Werkstudent helpt u graag om een goede keuze te maken. Uitzendbureau De Werkstudent hanteert een betalingstermijn van twee weken na factuurdatum.


Werkwijze De Werkstudent

De Werkstudent staat voor een informele duidelijke communicatie en cultuur. De goede prijs en kwaliteitsverhouding wordt door klanten als bijzonder positief ervaren. De Werkstudent werkt samen met veel bedrijven. Zo werkt het uitzendbureau voor , het MKB, overheidsinstellingen, internationale organisaties, maar ook voor non-profit en commerciële organisaties. Bovendien is het uitzendbureau een van de grootste leveranciers op de luchthaven Schiphol, waar De Werkstudent met trots al jaren goede uitzendkrachten heeft rondlopen, onder andere medewerkers in de schoonmaak, floorwalkers, grondstewardessen/stewards en beveiligingsmedewerkers. Omdat het bestand van uitzendbureau De Werkstudent vooral uit studenten bestaat, heeft De Werkstudent ervaring met het leveren van onder andere administratieve en juridische medewerkers, commerciële medewerkers, stagiaires, duale studenten en junior medewerkers/starters op de arbeidsmarkt. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos!


Werving en selectie van personeel

Uitzendbureau De Werkstudent heeft regelmatig personeel beschikbaar met ervaring in of affiniteit met uw branche. Daarom kan De Werkstudent u geheel vrijblijvend recent ingeschreven werkzoekenden aanbieden tegen een aantrekkelijk tarief. Voor de normale media-activiteiten (internet, flyers, reguliere advertenties, vermeldingen bij databases enzovoort) gerelateerd aan de Werving & Selectie worden geen extra kosten berekend. Speciale wervingsacties worden op aanvraag en in onderling overleg opgezet.


De Werkstudent Reviews

  vestiging schiphol

  De medewerkers geven geen moer om hun sollicitanten. Duurt eeuwig lang voordat men je terugbelt. Houd men voor de gek, Krijg zoieso geen/nooit response van intercedente. Deze kut uzb van werkstudent kan net zo goed failliet gaan!

  Sterke punten
  Is 0,0 niet de moeite waard om een Sterke punt aan te geven!

  Zwakke punten
  Zeer LAKS
  Geef geen moer om sollicitant
  Doen niets
  Zijn altid zogenaamd druk bezig
  Is bijna nooit bereikbaar om te helpen.

  Houden geen rekening met studenten!!

  De werknemers van Werkstudent, zijn zeer onprofessioneel. Ik heb het 3 jaar bij hun uitgehouden, maar dit was alleen omdat ik niet in de uitkering wilde gaan.
  Inmiddels afgestudeerd en geen behoefte meer om hier te blijven.

  Wat ze totaal niet kunnen, is communiceren. Super slechte communicatie onderling. Door de slechte communicatie worden er ontiegelijk veel fouten gemaakt.
  Ze heten Werkstudent, maar houden totaal GEEN rekening met de rooster van een student.

  Ironisch.

  Wat ze ook goed kunnen is het aan de lijntje houden van de uitzendkrachten.
  Ook van de klachten die uitzendkrachten naar de intercedenten toe hebben, wordt niets mee gedaan.
  De schuld wordt doodleuk naar jou toe geschoven.

  Ik ga geen namen noemen, maar er werken daar intercedenten die ongelofelijk brutaal en bijdehand tegen je praten. Neerbuigend en denigrerend kun je het zelfs noemen!!

  Absoluut geen aanrader, er zijn zat andere uitzendbureaus die hetzelfde werk aanbieden.
  Kijk goed rond, voordat je het overweegt om je hier aan te melden!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Houden geen rekening met het studentenrooster, terwijl ze daar wel achter staan.
  Niets van waar!!

  Spreken je denigrerend aan, slechte communicatie, uitzendkracht is slechts een nummertje

  Langzaam en niet geinteresseerd

  Had een slechte ervaring met dit uitzendburo. Heel onbenullig en ongeinteresseerd gaan ze te werk en staan niet klaar voor een uitzendkracht.... Absoluut niet aan te raden! Met name is de antwoordtijd zeer lang en als je belt krijg je standaard te horen dat ze er "mee bezig"zijn...
  Oftewel de opdrachtgever is belangrijker dan de uitzendkracht! Geen aanrader!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  slechte respons; werken langzaam en beloven teveel....

Bezoek De Werkstudent

Schrijf een review