Reviews van deze auteur

Niet bekwaam

Review over Timing

intake gesprek gehad met een niet bekwame recruiter S. de Grood voor Personality.
- Geeft zelf aan wat mijn salariswens is, :S
- Geeft aan wat ik zoek, ipv dat ik dit aangeef :S
- Geeft ongevraagd haar mening over mijn huidige werkgever :S
- Wilt dingen voor mij uitzoeken en zegt dat ze mij gaat bellen, maar ik krijg vervolgens een standaard mailtje van een afwijzing. Wat totaal niet van toepassing is.
- Reageer ik op dat mailtje dat dat mailtje niet van toepassing is en dat ik graag nog uitkijk naar een reactie n.a.v. ons gesprek van een uur. Maar na 7 dagen nog steeds geen reactie!
- Hoe serieus moet je dit bedrijf nemen???

Sterke punten
geen

Zwakke punten
niet bekwaam als recruiter en communicatief niet vaardig!

Laagjes model

Review over Randstad

Mijn ervaring met Randstad, was in het begin zeer goed. Leuke intercedent gesproken uit Zwolle. 3 maanden lang aan het lijntje gehouden om te kijken voor een passende vacature met de zogeheten Talent Aquistion Specialist! (walgelijk) niks nada.. Geen resultaat! Daarnaast nog 3 andere randstad medewerkers gesproken, die mij steeds vroegen waar ik naar opzoek was. Volgens mij werken jullie toch allemaal in hetzelfde systeem waar al mijn gegevens in staan! Maar einde vh gesprek oh ik heb geen passende vacature. Dan denk ik WAAROM verdoe jij mijn tijd. Vervolgens weer aan de bel getrokken en een Regiomanager meerdere malen gesproken, heel leuk en het klikte, maar uiteindelijk was ik het toch niet. Een of andere smoes heeft ze mij afgewezen. " ik moest wat meer van mezelf laten zien?" Wat is dat voor afwijzing? Oprechte interesse is er niet. En je moet dat spelletje gewoon meespelen, maar dat neppe gedoe is niks voor mij. Als je wat van hun nodig hebt, zijn ze niet te bereiken, maar als ze jouw nodig hebben dan verwachten ze dat je gelijk springt.! Slechte organisatie!!

Sterke punten
Leuke gesprek gehad met Petra, die is tenminste oprecht!

Zwakke punten
Communicatie, valse beloftes, niet oprecht,

reacties: