Reviews van deze auteur

Hing zomaar op

Review over Unique

Ik heb vanmiddag telefonische contact gehad met Anouk van Unique, de dag voorheen had ik een persoonlijke kennismakingsgesprek met haar.
Vanmiddag toen ik d'r sprak dacht ik, k mag bij werkgever langs voor een gesprek zoals besproken in de kennismaking. Ze vertelde dat haar manager mij wou spreken maar dit in Amersfoort, aangezien ik in Utrecht zit en mij alleen verplaats in Utrecht. Ik heb haar als redenering aagegeven: Ik heb bij diverse uitzendbureau''s gesprekken uitgevoerd buiten de regio Utrecht waarvan ik nauwelijks iets meer heb vernomen. Dus dat heb ik haar toegelicht dat ik met haar manager wil kennismaken in Utrecht en niet in Amersfoort. In de gesprek gaf ze helemaal niet aan dat ik nog een gesprek zou krijgen met haar manager, eerder dacht ik aan de werkgever waar ik zou gaan werken.
Geef ik mijn mening: Dat ik niet naar Amersfoort wil reizen, met hierboven aangegeven reden. En toen had je de poppetjes aan het dansen, ze had geen begrip voor mijn mening, totaal niet. En hing ze zomaar op.

Sterke punten
Snelle reactie

Zwakke punten
Niet ophangen.
Heb een inmenging op de persoon tegenover je, want je heb er niet bijgestaan en je keek er niet naar de situatie wat men heeft, dit door diverse uiteenlopende sollicicaties te hebben gedaan.
Belofte heb ik niet zien opkomen zoals wel besproken was.

reacties: