Reviews van deze auteur

Leeftijdsdiscriminatie?

Review over Randstad

Gesolliciteerd op drie magazijn/logistiek medewerker vacatures via Randstad Mijdrecht. Ik kreeg een paar uur later al 1 mailtje terug van ene Laura de Graaf dat ik voor alle drie de vacatures niet in aanmerking kom vanwege te weinig ‘recente’ ervaring,: “iets waar onze klant (1 dus, geen 3) veel waarde aan hecht”. Ik heb 16 jaar ervaring in gevraagde functie. Dit riekt m.i. heel sterk naar leeftijdsdiscriminatie. Een probleem waarvoor ‘alle’ medewerkers van Randstad een cursus voor hebben moeten volgen....., maar kennelijk was Laura verhinderd.
Ze heeft de sollicitaties waarschijnlijk niet eens doorgestuurd naar haar klant(en), maar neemt zelf deze beslissing maar. Eens komt zij ook in deze leeftijd en zal ze zelf mee mogen maken hoe dit voelt. Ik heb nog op haar antwoord gereageerd, maar uiteraard niets meer vernomen. Ik heb me meteen uitgeschreven bij dit discriminerende uitzendbureau.

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Geen inlevingsvermogen en alleen maar moeite doen voor mensen die ze makkelijk kan plaatsen. En lees ook eens echt de C.V. en stop niet meteen na de leeftijd gezien te hebben.

reacties: