Reviews van deze auteur

Slechtste uitzendbureau wat er is

Review over Tempo-Team

Mijn review gaat over tempo team emmen!

Mijn vriend heeft voor ze gewerkt. Door een treiterende persoon op het werk , heeft hij ontslag gekregen. (Vals beschuldigd van iets heel heftigs). Tempo team verdraait verhalen, zodat het beschuldigde persoon nog meer problemen krijgt. Dit hebben we aangevochten.

Advocaten zijn tot een overeenkomst gekomen, dat men vriend weer een schoon dossier zal krijgen bij tempo team. Hierdoor hebben we de rechtzaak niet door gezet.

Toch lijkt alles zo mooi. Schoon dossier, etc. Toch was het minder waar en na lang aandringen, is zijn dossier na een jaar toch nog schoon gemaakt.

2 maanden later. Tijdens solliciteren, krijgt die continu nee te horen door tempo team. Raar voor gevoel hier over. Toch maar is verhaal gehaald en blijkt dat ze niet willen bemiddelen. Hier waren wij het niet mee eens. En hebben we een klacht ingediend bij het hoofdkantoor van tempo team. Ze beloven binnen 2 dagen te bellen en dat gebeurt ook niet. Toch worden we later gebeld door de regio manager. Deze kan niet eens normaal doen en heb lak aan de overeenkomst wat gemaakt is door de advocaten. Als je je verhaal wilt doen of zegt dat je er niet mee eens bent, word ze nogal chagrijnig en hangt de telefoon gewoon op.

Hierover weer een klacht ingediend bij het hoofdkantoor.

Vandaag krijgen we een brief van tempo team, dat mijn vriend een grote mond heb, beledigend en bedreigend doet. En hij mag niet meer voor tempo team meer werken.

Maandag gaan we toch maar weer de advocaat bellen en de rechtzaak gewoon door laten gaan. We zijn er nu spuugzat van. Alles verdraaien en altijd de schuld maar naar een andere schuiven.

Sterke punten
Verhalen verdraaien en een sterk punt is hun slechte punten

Zwakke punten
Alles wat ze doen

reacties: