Reviews van deze auteur

Onbeschoft uitzendbureau

Review over XL Studenten Uitzendbureau

Zoals velen blijkbaar, heb ik ook een zeer slechte ervaring gehad met XL als werknemer. XL betaalt heel erg random (of niet!?) uit. Het termijn van uitbetaling ligt bij XL op maximaal 1 maand, nou ben ik inmiddels al twee en een halve maand verder en ik heb nogsteeds niet uitbetaald gekregen voor verschillende klussen.

Nou heb ik ook een keer voor XL gewerkt voor een mager loontje van bijna 7€ per uur bruto. Nu sprak ik bij dat bedrijf een leeftijds genootje die daar ook net werkte en zij kreeg meer dan het dubbele betaald! Maarliefst 15€ Netto per uur! Het zijn echt waar onbeschofte afzetters.
XL pakt de helft van je loon! Kijk bij andere uitzendbureaus bijv. temper waar ik gekeken heb en je komt de zelfde klussen tegen bij de zelfde bedrijven voor het dubbele salaris om dat temper dus niet zo onbeschoft is om de helft van je salaris te pakken per uur maar dan 1€ per gewerkt uur.

Verder is de communicatie waardeloos. Je wordt onbeschoft en grof tewoord gestaan als je opbouwend kritisch bent over de boven genoemde punten en het is vaker voorgekomen dat terwijl ik aan het werk was voor XL een avond dat ze me gingen bellen voor een afwasbaantje voor 6€ bruto per uur voor de zelfde avond. Het is echt een zooitje ongeregeld.

En nu is het maar de vraag of ik alles wel eerlijk uitbetaald ga krijgen waarvoor ik heb gewerkt of dat ik het hogerop moet gaan zoeken.

Ik zou zeggen zoek een ander uitzendbureau!!!

Sterke punten
Mensen oplichten, werknemers waardeloos behaldelen.

reacties: