Reviews van deze auteur

Ziek worden terwijl je voor unique werkt!!! Is een DRAMA

Review over Unique

het is een lang verhaal die kort ga vertellen, ik wil me ongenoegen uiten over hoe unique met zijn werknemers omgaat als ze met burnout klachten uitvallen.

Ik ben aangenomen op een contact center voor 14 uur per week, aangezien het erg druk was en ik het werk erg leuk vind werkte ik al snel 40 uur. Na niet al te lange tijd was dit 50uur per week geworden, unique hebik hier nooit over gehoord ( wil ik wel zoveel werken, en waarom laat het bedrijf mij zoveel werken als ik maar een contract heb voor 14 uur waarom worden er geen andere mensen aangenomen).
Des al niet te min ben ik uitgevallen ik kreeg toen te maken met een verzuimconsultant die heel vel en agressief mij aan het werk probeerde te krijgen, ik heb drie verschillende bedrijfsartsen gezien die allemaal een andere conclusie trokken over mijn situatie.

Ik heb ondanks dat ik in behandeling was constant moeten aantonen dat ik ziek ben en niety in staat was om te werken. Met het gevolg een salarisstop van drie maanden. Dit is nooit wettelijk verantwoord geweest, ik kwam hier achter nadat ik bij het juridisch loket was geweest en een advocaat toegewezen heb gekregen.

Waar het op neer komt is dat ik heel veel heb moeten uitzoeken en regelen, terwijl als je uitvalt met burnout klachten je juist dit niet kan, dit geeft nog meer stress en frustratie omdat je dan nog meer merkt wat je op het moment even niet kan omdat je overbelast bent.

Ik heb hier bij unique een klacht over ingediend en krijg geen excuses of wat dan ook behalve dat als ik het ergens niet mee eens ben ik maar naar de rechter moet.
Dit was een reactie van drie zinnen van iemand die ik nog nooit gesproken had via de mail en totaal niet inhoudelijk over mijn klacht.

Ik weet niet aan welke bel ik moet trekken dat dit in de toekomst niet meer voor komt, zo mag een bedrijf niet met zn werknemers omgaan, salaris zonder geldige reden opschorten, bedrijfsartsen die niet willen schakelen met behandelaars(geen machtiging willen afnemen).

Dit alles heeft ervoor mij voor gezorgd dat ik na 9 maanden nog steeds geen uur werk en nog steeds niet hersteld ben, laat ik het anders formuleren ik kan heel veel dingen nog steeds niet omdat ik in het begin van mijn uitval niet goed begeleidt ben door mijn werkgever.

Een ieder die voor unique werkt en ziek word, een advies maak meteen een eigen dossier aan, bel niet met Unique maar mail zodat je alles zwart op wit hebt. Dit maakt dat je in de toekomst als het wel fout gaat je meteen vanaf dag een kan aantonen hoe de correspondentie geweest is.

Zwakke punten
bedrijf heeft teveel macht en maakt daar misbruik van.
bedrijf verschuild zich achter juridisch gelul
bedrijf komt niet uit voor zn fouten
bedrijf bied geen excuses aan voor het geleden leed.

reacties: