Reviews van deze auteur

Leuk werk en bedrijfsauto

Review over Wiver

Ik heb het vak verhuizer geleerd en diploma behaald via Wiver. Ik ben daarna mijn chauffeursopleiding gaan doen en werk bij verschillende klanten dat vind ik heel leuk die afwisseling. Ik rij met een bedrijfauto een Mitsubishi Spacestar naar het werk. En het loon is conform cao en wordt per week netjes op tijd betaald.

Sterke punten
bedrijfsauto krijg je erbij
loon op tijd per week
er wordt echt geinvesteerd in mensen

Zwakke punten
Je moet wel van aanpakken houden

reacties:

Review: Hersenloos en lomp bedrijf

Jammer Ed dat je iedereen over een kam scheert en wegzet als hersenloze. We hebben van de week nog een collega het jubileum gevierd, die 25 jaar in dienst is. En als je je wilt ontwikkelen en meer verdienen dan kan dat door opleidingen te volgen. En welk uitzendbureau geeft zijn medewerkers een auto van de zaak? Scheelt je echt veel kosten. Wiver biedt vele voordelen en iets meer respect mag voor onze medewerkers.

Review: Gesprek

Jammer dat je het gevoel hebt dat je geen kans krijgt. Onze klanten maken de keuze en daar kan je niks aan doen helaas. Het zijn geen spook vacatures daar we landelijk werven voor verhuizers het hele jaar door. Onze mensen stromen door naar onze klanten als ze goed bevallen.