Reviews van deze auteur

Mailen praten wachten

Review over Unique

Uitzendbureaus hebben zelf al jaren niet door dat ze steeds meer op buraucratische overheden zijn gaan lijken die ondoelmatig opereren binnen arbeidsmarkt ... mailen mailen, praten praten, wachten wachten, en weer cirkeltje opnieuw ... ach ja die bruto-marges zijn niet kinderachtig met al die tijdverspilling naar werkgevers !

Sterke punten
Optie dat je wekelijks geld hebt

Zwakke punten
Bureaucratisch tot in de eeuwigheid en dan vreemd vinden dat werkgevers al voorzien zijn, zelfs meest simpele baantjes traject doen ze eeuwig over !

Hersenloos en lomp bedrijf

Review over Wiver

Dat in verhuisbranche vaak niet de slimste lampjes rondlopen is al jaren bekend, maar bij Wiver als doorgeefluik voor opdrachtgevers in verhuisbranche zijn ze er echt kampioen in geworden met hersenloos gedoe met simpel payrollen en die bruto-marges zijn echt nog niet weinig !
Wiver kleuters graag wat meer IQ en fatsoen in huis halen en laat je personeel bij klanten voor representatie eens niet meteen op locatie de poepdoos laten bezoeken, eerder bezoek-momentje voor de huisarts om eens wat aan je kont te laten doen, stel primitieven !

Sterke punten
Gelukkig geld per week al is het maar weinig

Zwakke punten
Laag IQ personeel en lomp gedrag naar elkaar of hun leven ervan afhangt

Bla bla bla meiskes

Review over Tempo-Team

Recruiters doen maar een gooi met inschrijvers met onuitroeibaar hokjesdenken en compleet gebrek aan
bedrijvenkennis en loyaliteit naar kandidaten; flexmarkt in combinatie met belastingvoordeel is Nederland wereldkampioen in en kunt wel raden hoe ondernemersvisie dan uiterst kortzichtig is, investeren in werkervaring ho maar in BV Nederland.

Sterke punten
Wel weer betalingen altijd op tijd gehad !

Zwakke punten
Heel leger van te jonge onervaren arbeidsmarkt meiskes die eigenlijk geen flauw benul hebben van belangrijkste kenmerken van veel branches !

reacties:

Review: Gesprek

PS. Veel personeel mag opdraven als het voor jullie druk is en rest van het jaar veelal standby zonder inkomen, of maandelijkse rekeningen dan opeens pauze hebben, stelletje onnozelen over de rug van serieuze mensen met capaciteiten. En maar payrollen met dat Wiver kantoortje spelen ! Maar goed Nederland is nog steeds wereldkampioen flexwerken en wat schiet economie daar nou mee op qua koopkracht ? Balletje stuitert altijd weer terug richting bedrijven die weer kunnen klagen hoe moeilijk economie voor ze is, EIGEN SCHULD met dom beleid personeelsbeleid ! Beetje student staat gelukkig ingeschreven bij Kamer van Koophandel als zzp naast z'n studie en pakt vele euro's meer per uur met max van btw vrij per jaar van 20.000 euro omzet met Kleine Ondernemers Regeling ( KOR ) met alle voordelen voor btw teruggave en auto-voordelen zakelijk, dan als malloot voor uitzendbureaus te werken ! Ook freelance in aanleg glasvezel-branche pakken al zo'n 40 euro bruto per uur, vaak geven uitzendbureaus daarvan hoogstens 14 euro, uitvreters dat het zijn en nog babbels hebben ook naar personeel !