WerkTalent

Home WerkTalent

WerkTalent Reviews

  Review WerkTalent Gorinchem

  Binnen in week tijd een passende baan kunnen vinden, toppers!

  Sterke punten
  -Vriendelijk -Dagelijk gebeld en nagevraagd

  Werktalent rotterdam

  In het begin lijkt het allemaal erg snel te gaan en goed. Totdat je een tijdje voor ze hebt gewerkt. Ze reageren erg langzaam soms dagen ertussen, ze vertellen allemaal verschillende verhalen alsof ze het van mekaar niet weten en er niet met elkaar word gecommuniceerd... ik kreeg me geld wel toen opeens bleek er volgends een ander een blokkade op te staan en toen opeens moest ik contracten ondertekenen.. terwijl ze mij dit allang hadden kunnen laten weten. Vind dat ze hier er een zooitje van maken... ga hier niet meer aan de slag.

  Zwakke punten
  Communicatie..

  recensie Werktalent Utrecht

  ik werk nu 1,5 jaar via WerkTalent, dit bevalt mij heel goed. Ze zijn persoonlijk betrokken bij me en bellen me ook regelmatig zonder dat er iets aan de hand is gewoon om te vragen of ik het nog helemaal naar mijn zin heb. Al met al zeer tevreden.

  Sterke punten
  * communicatie * persoonlijk betrokken

  mooi weer spelen maar niets voor je doen

  Ik had gesolliciteerd voor een functie waar ik vrij snel voor een gesprek werd uitgenodigd, in hun nieuwe kantoor. Tot zo ver goed. Maar: ze houden niet aan de afspraken, ze doen niets meer voor je, ze houden je niet op de hoogte (zoals ze hadden beloofd). Bij navraag weten ze van niets. Toen ik een tijdje later nog eens bij ze had gesolliciteerd, werd het doodstil aan hun kant.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  schijnheilige praters, die de hemel voor je beloven, maar niets voor je doen

  Komen afspraken niet na!

  Uitzendbureau van niks,zo hebben ze verschillende banen voor je en met je op gesprek komen, ben je zelf op tijd is degene waarmee je een gesprek hebt nergens te vinden (verslapen?) Kreeg iemand anders voor het gesprek maar die wist nergens wat van af. Zou binnen een week teruggebeld worden maar nee hoor niets van dat al. Waardeloos!

  Sterke punten
  Hebben ze niet!!!

  Zwakke punten
  Alles!

  Wees verstandig

  Zeer onfatsoenlijke behandeling. Behoort in het rijtje profiteur-organisaties.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Veel

  Slechte communicatie en onvriendelijk personeel

  Salaris al verschillende keren te laat uit betaald. Salaris verhoging is na 3 weken nog niet geregeld dus te weinig betaald. Zeggen dat het is opgelost maar een week later blijkt van niet. Je schijnt 2 vrije dagen per maand op te bouwen dus na 7 weken wil ik er nog 2 gebruiken omdat ik er zover pas 1 heb gebruikt en zeggen ze je potje is leeg...oftewel je zoekt het maar uit als het potje leeg is is het leeg en klopt dat en niet mijn verhaal. Medewerkeraan telefoon wil niet zoeken naar oplossing en kapt het gesprek continue af. Nooit meer terug bij dit uitzendbureau gelukkig begon dit gezeik pas nadat ik al een andere baan had gevonden

  Sterke punten
  Niets

  Zwakke punten
  Salaris betaling Meeleven in de medewerkers Communicatie Slechte uitleg Toezeggen dat iets is opgelost terwijl dat niet is

Bezoek WerkTalent

Schrijf je eigen review