Home WerkTalent

WerkTalent Reviews

 • Ik had gesolliciteerd voor een functie waar ik vrij snel voor een gesprek werd uitgenodigd, in hun nieuwe kantoor. Tot zo ver goed. Maar: ze houden niet aan de afspraken, ze doen niets meer voor je, ze houden je niet op de hoogte (zoals ze hadden beloofd). Bij navraag weten ze van niets. Toen ik een tijdje later nog eens bij ze had gesolliciteerd, werd het doodstil aan hun kant.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  schijnheilige praters, die de hemel voor je beloven, maar niets voor je doen

  Door expokey op 24 april 2019 Reageer
 • Uitzendbureau van niks,zo hebben ze verschillende banen voor je en móet je op gesprek komen, ben je zelf op tijd is degene waarmee je een gesprek hebt nergens te vinden (verslapen?) Kreeg iemand anders voor het gesprek maar die wist nergens wat van af. Zou binnen een week teruggebeld worden maar nee hoor niets van dat al. Waardeloos!

  Sterke punten
  Hebben ze niet!!!

  Zwakke punten
  Alles!

  Door Beppie op 29 maart 2019 Reageer
 • Zeer onfatsoenlijke behandeling. Behoort in het rijtje profiteur-organisaties.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Veel

  Door Anneke op 7 augustus 2018 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Salaris al verschillende keren te laat uit betaald. Salaris verhoging is na 3 weken nog niet geregeld dus te weinig betaald. Zeggen dat het is opgelost maar een week later blijkt van niet. Je schijnt 2 vrije dagen per maand op te bouwen dus na 7 weken wil ik er nog 2 gebruiken omdat ik er zover pas 1 heb gebruikt en zeggen ze je potje is leeg...oftewel je zoekt het maar uit als het potje leeg is is het leeg en klopt dat en niet mijn verhaal. Medewerkeraan telefoon wil niet zoeken naar oplossing en kapt het gesprek continue af. Nooit meer terug bij dit uitzendbureau gelukkig begon dit gezeik pas nadat ik al een andere baan had gevonden

  Sterke punten
  Niets

  Zwakke punten
  Salaris betaling
  Meeleven in de medewerkers
  Communicatie
  Slechte uitleg
  Toezeggen dat iets is opgelost terwijl dat niet is

  Door Lieke op 3 augustus 2018 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek WerkTalent

Schrijf je eigen review