Home WerkTalent

WerkTalent Reviews

  waardeloos

  Zeggen en beloven van alles intake gehad nog steeds niets gehoord en hadden zoveel vacatures die aansloten op me cv

  Sterke punten
  Mooie praatjes en van alles beloven

  Zwakke punten
  Afspraken nakomen

  Wat een slecht uitzendbureau!!

  In zwolle uitgenodigd voor een gesprek wat mischien 10min duurde lekker onpersoonlijk en aan de telefoon werd me beloofd vacatures erbij te hebben die te bespreken nou nee dus. Wat een armoedig zooitje ook en nu al 3 weken verder zonder mij ook maar iets te laten weten nou stik erin want heb via een goed uitzendbureau binnen een week werk.
  Werktalent komt zelf talent tekort niet heen gaan zonde van je geld en tijd!

  Sterke punten
  Niks

  Zwakke punten
  Tja wat niet.

  Fijne werkgever

  Inmiddels twee jaar aan het werk bij WerkTalent, een werkgever die meedenkt en het beste voorheeft met zijn werknemers.

  Sterke punten
  Betrokken werkgever

  Waardeloos

  Vorige week gebeld afspraak gemaakt, deze moest ik helaas afzeggen.
  Netjes op tijd gedaan en ze zouden de dag zelf nog terug bellen ( ook zou ik voor de gemaakte afspraak diezelfde dag een mail krijgen NOOIT gehad )
  NOOIT meer terug gebeld.
  Het is dat ik een ster moet geven anders waren het er 0 geweest

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Te veel

  Zeeer slecht uitzendbureau

  Niets laten weten, voor niets naar Breda gereden komen nergens op terug zit nog steeds op relevante vacatures te wachten die ik zou krijgen!
  Wat een over het paard getilde kut organisatie ( Breda)

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Te veel

  Erg slechte communicatie

  Werktalent vraagt je in te schrijven zodat je met ze kunt afspreken. Ze geven je de garantie je te contacten voor een afspraak, maar dan hoor je gewoon niets meer.. Een paar keer (ong 1 jaar later) laten weten dat je niet positief bent met de werkwijze en dat proberen ze op te lossen met smoesjes..
  Nee, werktalent heeft wat mij betreft gebrek aan TALENT!!

  Sterke punten
  Het NIET nakomen van gemaakte afspraken, genoemde problemen NIET oplossen...
  Helaas zouden dit NIET sterke punten moeten zijn...

  Zwakke punten
  Inzien dat de verantwoording blijft, ook als "bepaalde mensen" niet meer bij je werken.

  REAGEREN NOOIT TERUG

  Verschikkelijk asociale uitzendbureau dat nooit meer terugreageert op alles wat je stuurt. Al heb je gesolliciteerd of stel je een vraag, je krijgt niks te horen! Ze bieden je kei aantrekkelijke vacutures maarja wat heb je eraan als je nooit wat terughoort. En dan bel je ze een keer ipv mailen, zeggen ze toch alleen via email wat te laten weten en geven ze je valse hoop. Ze zitten verdomme te spelen met werklozen man. Schandalig!

  Sterke punten
  Werklozen blijmaken met valse hoop

  Zwakke punten
  GEEN communicatie vanuit hun kant en zoals eerder aangegeven allew negeren wat je stuurt.

  Reageren helemaal nergens op

  Simpele vraagjes over bijvoorbeeld vacatures krijg je geen antwoorden. Ze willen wel vooraf alles van jou weten in detail en dan nog geen antwoord. Wat een fatsoen en daar zou je dan voor willen werken. Nee dank u, gelukkig genoeg keuze voor anderen.

  Sterke punten
  Geen idee

  Zwakke punten
  Nergens op reageren als je misschien niet direct in het ideale profiel past

  Slecht

  Al meer dan een maand bezig om antwoord te krijgen ! Er woord gewoon niet gereageerd op mijn berichten en al 3 keer gezegd ja ik weet volgende week meer maar totaal geen reactie meer slechte zaak!

  Sterke punten
  Niet

  Zwakke punten
  Totaal geen reactie

  Luisteren niet, en reageren nergens meer op.

  Onlangs meerdere keren gesoliciteerd, vraag om een baan in de buurt i.v.m. dat ik geen auto heb. Bellen ze mij voor een baan 10km verderop. Dus nog een keer aangeven, dan bellen ze mij van we hebben een leuke baan voor je, wat ze in de voicemail inspreken. Vervolgens bel je terug en word er na een appje nooit meer opgereageerd. Ik zou ook wel me geld willen verdienen door bij hun op kantoor zitten te niksen de hele dag.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Zwak bedrijf. mag van mij failliet

  Geen gehoor

  Mijn cv staat op indeed en meerdere site's ik ben werk zoekende maar heb op het moment nog een baan waar ik niet weg hoef. Maar personlijk zoek ik een nieuwe uitdaging. Er werd gereageerd op mijn cv door meneer B.
  Ik had al snel een goed gesprek. Alles leek positief, het salaris de baan en het gesprek.
  Meneer B zou contact leggen met de werkgever om daar een gesprek in te plannen en gaf al aan dat als ik dit echt wil al moet ja denken over ontslag nemen (maand opzeg termijn). Gelukkig ben ik wel wat slimmer en zou ik dit alleen doen als ik een nieuw contract had ontvangen en ondertekend.
  Daarna heb ik niets meer gehoort van de werkgever maar ook niets meer van meneer B. Ik heb meerder maal contact gelegt maar er werd door een stagaire steeds een bel afspraak ingepland. Ik heb tot heden nooit meer iets gehoort.....ballen tent!

  Sterke punten
  Goed gesprek, liegen kunnen ze ook erg goed

  Zwakke punten
  Bekijk geheel de motivatie dat zegt al genoeg.

  Review WerkTalent Gorinchem

  Binnen in week tijd een passende baan kunnen vinden, toppers!

  Sterke punten
  -Vriendelijk
  -Dagelijk gebeld en nagevraagd

  Werktalent rotterdam

  In het begin lijkt het allemaal erg snel te gaan en goed. Totdat je een tijdje voor ze hebt gewerkt. Ze reageren erg langzaam soms dagen ertussen, ze vertellen allemaal verschillende verhalen alsof ze het van mekaar niet weten en er niet met elkaar word gecommuniceerd... ik kreeg me geld wel toen opeens bleek er volgends een ander een blokkade op te staan en toen opeens moest ik contracten ondertekenen.. terwijl ze mij dit allang hadden kunnen laten weten. Vind dat ze hier er een zooitje van maken... ga hier niet meer aan de slag.

  Zwakke punten
  Communicatie..

  recensie Werktalent Utrecht

  ik werk nu 1,5 jaar via WerkTalent, dit bevalt mij heel goed. Ze zijn persoonlijk betrokken bij me en bellen me ook regelmatig zonder dat er iets aan de hand is gewoon om te vragen of ik het nog helemaal naar mijn zin heb.
  Al met al zeer tevreden.

  Sterke punten
  * communicatie
  * persoonlijk betrokken

  mooi weer spelen maar niets voor je doen

  Ik had gesolliciteerd voor een functie waar ik vrij snel voor een gesprek werd uitgenodigd, in hun nieuwe kantoor. Tot zo ver goed. Maar: ze houden niet aan de afspraken, ze doen niets meer voor je, ze houden je niet op de hoogte (zoals ze hadden beloofd). Bij navraag weten ze van niets. Toen ik een tijdje later nog eens bij ze had gesolliciteerd, werd het doodstil aan hun kant.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  schijnheilige praters, die de hemel voor je beloven, maar niets voor je doen

  Komen afspraken niet na!

  Uitzendbureau van niks,zo hebben ze verschillende banen voor je en móet je op gesprek komen, ben je zelf op tijd is degene waarmee je een gesprek hebt nergens te vinden (verslapen?) Kreeg iemand anders voor het gesprek maar die wist nergens wat van af. Zou binnen een week teruggebeld worden maar nee hoor niets van dat al. Waardeloos!

  Sterke punten
  Hebben ze niet!!!

  Zwakke punten
  Alles!

  Wees verstandig

  Zeer onfatsoenlijke behandeling. Behoort in het rijtje profiteur-organisaties.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Veel

  Slechte communicatie en onvriendelijk personeel

  Salaris al verschillende keren te laat uit betaald. Salaris verhoging is na 3 weken nog niet geregeld dus te weinig betaald. Zeggen dat het is opgelost maar een week later blijkt van niet. Je schijnt 2 vrije dagen per maand op te bouwen dus na 7 weken wil ik er nog 2 gebruiken omdat ik er zover pas 1 heb gebruikt en zeggen ze je potje is leeg...oftewel je zoekt het maar uit als het potje leeg is is het leeg en klopt dat en niet mijn verhaal. Medewerkeraan telefoon wil niet zoeken naar oplossing en kapt het gesprek continue af. Nooit meer terug bij dit uitzendbureau gelukkig begon dit gezeik pas nadat ik al een andere baan had gevonden

  Sterke punten
  Niets

  Zwakke punten
  Salaris betaling
  Meeleven in de medewerkers
  Communicatie
  Slechte uitleg
  Toezeggen dat iets is opgelost terwijl dat niet is

Bezoek WerkTalent

Schrijf een review