Uitzendbureau De Werkstudent is gespecialiseerd in het bemiddelen van werkzoekende studenten en opdrachtgevers die op zoek zijn naar enthousiaste, jonge werknemers. Uitzendbureau De Werkstudent helpt studenten die naast hun opleiding graag willen werken. Je kunt bijvoorbeeld bij uitzendbureau De Werkstudent terecht wanneer je op zoek bent naar een studentenbaan, tijdelijk werk tijdens vakantieperioden, maar ook voor parttime werk en bijbaantjes. Uitzendbureau De Werkstudent verzorgt naast studentenwerk tevens stageplekken en afstudeeropdrachten. Uitzendbureau De Werkstudent is er niet alleen voor studenten. Ook na de studieperiode kan het uitzendbureau heel veel voor werkzoekenden betekenen. Uitzendbureau De Werkstudent heeft ook vaak vacatures voor afgestudeerden en voor meer ervaren professionals. Werkstudent Werkt!

Over De Werkstudent

Uitzendbureau De Werkstudent bemiddelt uitzendkrachten, studenten, afgestudeerden en professionals aan werk. De Werkstudent verzorgt kloppende planningen, levert snelle pay-roll, geeft (on)gevraagd advies en is bij uitstek geschikt om jou een stap verder te helpen. Dit uitzendbureau is er niet alleen voor werkzoekenden, maar ook voor opdrachtgevers die op zoek zijn naar werknemers. Bent u op zoek naar vast personeel of heeft u toch liever voorkeur aan personeel in tijdelijk verband? Bij De Werkstudent bent u op het juiste adres. Uitzendbureau De Werkstudent is gespecialiseerd in de bemiddeling van tijdelijk personeel, incidentele oproepkrachten en vaste medewerkers. De Werkstudent is duidelijk en geeft gericht advies over de geschikte kandidaat. Tijdelijk personeel en vaste medewerkers die werken via uitzendbureau de Werkstudent begrijpen snel wat van hen gevraagd wordt. Een intercedent die weet wat er op uw afdeling nodig is. De kern van de dienstverlening van De Werkstudent is gebaseerd op jarenlange arbeidsbemiddelingservaring. Tijdelijk personeel voegt waarde toe.


Voorwaarden De Werkstudent

Uitzendbureau De Werkstudent is de specialist op de branche van de werving en selectie van personeel, detachering, loopbaanontwikkeling en loonadministratie. Uitzendkrachten worden door de vaardige consulenten geworven en geselecteerd. Het uitzendbureau maakt gebruik van een groot netwerk van hoger opgeleide werkzoekenden, die ervaring in of affiniteit met uw branche hebben. Daarnaast biedt De Werkstudent een uitgebreide payroll-service. Hierbij wordt het uitbetalen van lonen, administratieve verantwoordelijkheden en de werkgeversrisicoís volledig uit handen worden genomen. Het is tevens mogelijk om deze diensten te combineren. De Werkstudent helpt u graag om een goede keuze te maken. Uitzendbureau De Werkstudent hanteert een betalingstermijn van twee weken na factuurdatum.


Werkwijze De Werkstudent

De Werkstudent staat voor een informele duidelijke communicatie en cultuur. De goede prijs en kwaliteitsverhouding wordt door klanten als bijzonder positief ervaren. De Werkstudent werkt samen met veel bedrijven. Zo werkt het uitzendbureau voor , het MKB, overheidsinstellingen, internationale organisaties, maar ook voor non-profit en commerciŽle organisaties. Bovendien is het uitzendbureau een van de grootste leveranciers op de luchthaven Schiphol, waar De Werkstudent met trots al jaren goede uitzendkrachten heeft rondlopen, onder andere medewerkers in de schoonmaak, floorwalkers, grondstewardessen/stewards en beveiligingsmedewerkers. Omdat het bestand van uitzendbureau De Werkstudent vooral uit studenten bestaat, heeft De Werkstudent ervaring met het leveren van onder andere administratieve en juridische medewerkers, commerciŽle medewerkers, stagiaires, duale studenten en junior medewerkers/starters op de arbeidsmarkt. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos!


Werving en selectie van personeel

Uitzendbureau De Werkstudent heeft regelmatig personeel beschikbaar met ervaring in of affiniteit met uw branche. Daarom kan De Werkstudent u geheel vrijblijvend recent ingeschreven werkzoekenden aanbieden tegen een aantrekkelijk tarief. Voor de normale media-activiteiten (internet, flyers, reguliere advertenties, vermeldingen bij databases enzovoort) gerelateerd aan de Werving & Selectie worden geen extra kosten berekend. Speciale wervingsacties worden op aanvraag en in onderling overleg opgezet.


De Werkstudent Reviews

Bezoek De Werkstudent

Schrijf je eigen review