Ga je aan de slag via Creyf\'s, dan hoor je opeens bij een club die er tegenaan gaan net zo leuk vindt, als plezier maken. We zijn het uitzendbureau en de Uitzendclub van Nederland, de club die altijd voor je klaar staat en dat doet op een manier die jou aanstaat. We houden niet van moeilijk of ingewikkeld doen. We zijn er om te zorgen dat jij werk krijgt waar je plezier in hebt.

Creyf's Reviews

  Creyfs geeft nooit feedback nadat werkzoekende zijn afgewezen

  Voornamelijk Monique Bijl - Zonjee kan er heel wat van, enthousiast opbellen dat ze je sollicitatie heeft ontvangen en dat ze je gaat voorstellenen er zo snel mogelijk op terug komt, zegt er bij dat de gesprekken snel zullen komen maar daarna hoor je niks meer van haar, heb een keer gebeld, maar geen reactie terug gehad, waardoor ik al snel het gevoel krijg dat werkzoekende niet serieus genomen worden en dat mevrouw alleen maar aan der commisie denkt. Het is geen vrouw die het werk doet voor de mensen omdat ze de mensen wil helpen aan een baan te komen..voor zijn we net als voor vele andere maar een cijfertje waarvoor zij weer cijfertjes op haar rekening krijgt, ze respecteerd werkzoekende niet en dat toont ze door nooit meer feedback terug te geven nadat ze een kandidaat heeft voorgesteld.

  Sterke punten
  Kunnen snel reageren nadat je sollicitatie is binnengekomen

  Zwakke punten
  Ze bellen nooit meer terug wanneer een werkgever niet geinteresseerd is, is me nu inmiddels meerdere malen gebeurt, komt dat omdat ze zelf niet druk maken omdat ze geen werk zoeken? Of denken zij alleen aan hun eigen commisie.

  Spook-vacature

  Bij het uitzendbureau Creijfs in Zwolle hebben ze spookvacatures. Alles van te voren telefonisch goed doorgenomen en ik was de geschikte kandidaat. Kom ik daar, bleek mijn vacature niet meer te bestaan en de auto van de zaak die je er bij krijgt hadden ze nog nooit van gehoord. Maar zo zei de man, nu u hier toch bent heb ik wel iets anders voor u, huis aan huis,deur aan deur verkoop. Ik heb de man subtiel verteld wat voor een enorme eikel hij is en ik wil reiskostenvergoeding. Ik moest een uur rijden om in Zwolle te komen. Ik heb een klacht ingediend en hoop dat ik mijn reiskosten vergoed krijg. Ik heb dit eerder meegemaakt, maar je trapt er toch weer in. Een auto, telefoon, hoog salaris, te mooi om waar te zijn. Groeten, Guus

Bezoek Creyf's

Schrijf je eigen review