Reviews van deze auteur

Timing zeer slecht.

dit uitzendbureau probeert vooral de eigen fouten in de schoenen te schuiven van de mensen die hiervoor gaan werken. Ongeveer een jaar geleden kon ik gaan beginnen bij So Fine Foods te Landgraaf via Timing Landgraaf. Timing zit daar Inhouse. Aangezien ik niet veel salaris wilde inleveren ten opzichte van het vorige bedrijf waar ik werkte(Bedrijf sloot toendertijd de poorten i.v.m. reorganisatie) kwamen we overeen tot een bepaald uurloon. Een 3 tal gesprekken gehad en op vrijdagmiddag(Maandag erna beginnen op Middagdienst) sleutels en batch gekregen. Aan het einde van de vrijdagmiddag kreeg ik via hun eigen Timing App de overeenkomst. Het uurloon week af van wat we overeen gekomen waren en niet zo`n beetje ook. Scheelde wel een dikke 2 Euro per uur. Door omstandigheden kon ik er sowieso niet beginnen en heb me derhalve op Maandagmorgen netjes afgemeld maar heb mevrouw aan de andere kant van de telefoonlijn erop aangesproken waarom ze het afgesproken Salaris opeens niet nakwamen, waarop zei zij dat dit het salaris was wat we afgesproken hadden. Ik had zelf nog het briefje waar zei zelf de aantekeningen(Papiertje had ik zelf mee naar huis genomen) had staan met het salaris wat we waren overeen gekomen, wat zei zelf nog heeft omcirkelt en dat ik haar nog zelfs onder haar neus heb gedrukt. Je raad het al, ze herkende haar eigen schrift niet meer. Ik zou me daarna 6 weken daarna weer bij haar melden om alsnog bij Sofine foods te beginnen maar daar ben ik natuurlijk niet op ingegaan. Als werknemer moet je je afspraken nakomen en ja, ik geef toe dat ik ook fouten maak(Heb me niet opnieuw gemeld bij Sofinefoods en dat is fout, absoluut) maar ook uitzendbureau hoor je je afspraken na te komen en als je iets niet kunt waarmaken(Zoals in dit geval), zeg het dan gewoon ook eerlijk, zodat werknemers zelf ook verder kunnen kijken want voor dat ik het vergeet, voor SofineFoods liet ik nog 2 andere banen schieten. Zie elders mijn review over Tempo-Team op deze site.

Sterke punten
Als ze hun afspraken nakomen zou ik ze wel aanbevelen maar in dit geval dus niet.

Zwakke punten
Komen afspraken niet na.

Gewoon slecht.

Ik was via tempo team op rondleiding geweest bij Goedhart te Kerkrade. Tempo team zit daar Inhouse. Na de rondleiding bleek dat de urengarantie maar 24 was. Dat kan maar wat schetst mijn verbazing, een week later adverteerde tempo team met 40 uren garantie. via app contact met hun opgenomen( nummer stond op vacature) en ik kreeg te horen dat ik de rondleiding had gehad en derhalve kon beginnen. Er zou contact met me worden opgenomen. Hiervoor 2 andere banen afgezegd, waar ik ook had kunnen beginnen. Na 2 ą 3 weken niks te hebben gehoord maar eens contact met hun opgenomen. Ja daar was iets fout gegaan maar we nemen zo snel mogelijk contact met u op, dat kan. Je raad het al, dat is niet gebeurd. Nogmaals, voor deze baan heb ik 2 andere banen laten schieten. Schijnbaar kunnen ze die 40 uren garantie helemaal niet nakomen maar de animo voor 24 uurs garantie was schijnbaar laag, waardoor ze het op deze manier probeerden. Ik heb de afgelopen 30 jaar nooit via uitzendbureaus hoeven te werken en ik kreeg regelmatig te horen , ben maar blij dat je daar niet afhankelijk van bent. Nu ik zelf afhankelijk ben van hun kan ik de negativiteit hier over zeker beamen. Ook bij Timing heb ik zo iets dergelijks ook al eens meegemaakt. Gewoon heel slecht allemaal, ander woord heb ik er niet voor.

Sterke punten
Niks,

Zwakke punten
Komen afspraken niet na en urengarantie van 40 uur die ze niet kunnen garanderen. Ik zou er niet mee in zee gaan, helaas.