Reviews van deze auteur

Let op met Manpower

Review over Manpower

Let op met Manpower
Manpower is een slechte betaler
Ik vraag me werkelijk af hoe een zo serieus bedrijf als post.nl, waar mensen met waardigheid worden behandeld, ongeacht geslacht, afkomst of leeftijd, het risico kan nemen zijn eigen reputatie te bezoedelen door samen te werken met zo'n uitzendbureau.

Vacantieuren,Vog,reiskost niet betald
Altijd het zelfde contaktpersoon Manpower Haarlem
Rob de Jong.

Sinds ik in dienst ben via manpower bij postnl heb ik nooit de juiste uitbetaling gekregen. Ik ben als sinds mei bezig om mijn volledig gewerkte uren uit te betalen. Ik heb vaak genoeg een mail gestuurd en geen reactie terug ontvangen. Ook bel ik bijna elke week maar krijg de persoon die hierover gaat namelijke Rob de Jong maar niet te pakken. De receptie kan dan niks voor mij betekenen en raad me aan om te wachten of later terug te bellen. Het vervelende is ook dat ik de onjuiste uitbetalingen niet bij één keer zijn gebleven maar ieder maand krijg ik weer te weinig uitbetaald. Ik heb zelfs een hele overzicht gemaakt van de uren die ik heb gewerkt en de daadwerkelijk uitbetaalde uren door manpower om geen verwarringen meer te krijgen maar krijg daar vooralsnog geen reactie op. Het lijkt erop dat ik al de administratie van manpower moet doen voor hun. Ik snap ook niet hoe een uitzendbureau zoveel en telkens maar weer dezelfde fouten kan maken.

Binnenkort,een class action tegen Manpower
Hebenn jullie ook probleem met Manpower?
class action: ristorante@ email.com

Paolo Tromp Magliano

Salaris,betaaling en rooster

Review over Manpower

Na mijn klacht op klacht.nl ik ben weg gestuurt van Mr Rob Manpower Haarleem

Ook een mafioso sisteem? complimenti!

Geachte heer, mevrouw,

Graag vraag ik uw aandacht voor twee punten.

(1) Vandaag heb ik niet mijn salaris over de vorige week ontvangen, en dus ook niet over de ontbrekende nachten in de vorige salarisbetaling. Het is de tweede maal dat de betaling niet volgens overeenkomst wordt gedaan. Ik vind dat van uw kant nalatig, en eis dat het ontbrekende voor het einde van deze week alsnog wordt betaald.

(2) Nu al geruime tijd word ik, ondanks mijn beschikbaarheid op daguren, stelselmatig alleen voor nachtdiensten ingeroosterd. Dat is onplezierig, niet bevorderlijk voor mijn gezondheid en welbevinden, en bovendien in strijd met de regelgeving. Graag zou ik zien dat na mijn vakantie mijn rooster op een evenwichtiger manier wordt ingevuld.

Met vriendelijke groet,

Paolo Tromp-Magliano.

Sterke punten
Er zijn nog niet

Zwakke punten
Tot nu alles

reacties: