Reviews van deze auteur

manpower is onbekwaam.

Review over Manpower

Ik ben niet de enige die over manpower te klagen heeft.
Het enige positieve dat ik kan zeggen is dat ik werk heb door manpower. Ik vind dat jullie organisatie helemaal niet mee is met de tijd. Jullie weten ten 1ste al niet wat een jeugdvakantie inhoud waardoor iemand een jaar zonder verlof heeft gezeten. ten tweede hebben jullie mij ooit een dag verlof in gezet zonder dat ik deze heb genomen, ik ben die dag mooi gaan werken en deze is nooit betaalt geweest. Ten derde ik had recht op ecochequed als ik dit niet melde bij jullie had ik deze nooit gezien. Nu heb ik er wel gekregen maar nog geen 3de van hoeveel ik er moest krijgen.
Als we jullie een mail sturen moeten we dagen lang op een antwoord wachten maar als bij jullie controle is zoude wij moeten kunnen springen!
Als et iemand ziek is zouden jullie het werk van die persoon over moeten nemen want ik heb zeker 2 weken gebeld voor iets en kreeg altijd het antwoord (die persoon is ziek dus zult u moeten wachten). met andere woorden manpower is zeker en vast geen goede intrim!

Sterke punten
helpt aan werk

Zwakke punten
te veel

Skanna Horeca Uitzendbureau - Fijn & Persoonlijk

Review over Skanna Horeca Uitzendbureau

Ik werk met veel plezier al geruime tijd (meer dan 3 jaar) via Skanna horeca uitzendbureau.

Het onderscheidt zich van andere horeca uitzendbureaus voor mij doordat het ten alle tijden open staat voor zowel wensen van personeel als van de opdrachtgevers. Hiermee wordt zorgvuldig, snel en goed mee om gegaan. Vlotte en heldere communicatie alsmede bereikbaarheid - 24/7.

Vervoer wordt goed geregeld voor de uitzendkrachten.

Skanna Horeca Uitzendbureau staat voor een juiste match en verzorgt dit in goede orde en probeert zoveel mogelijk de wensen van alle partijen op een juiste wijze te respecteren.

Er wordt tijd in training en selectie gestoken van kandidaat medewerkers en ook in het motiveren van medewerkers door het jaar heen.

In de tijd dat ik startte heette het Skanna Basics horeca uitzendbureau in verband met een fusie. Momenteel is het terug bij de bedrijfsnaam van oprichting en een groeiende uitzendorganisatie.

Sterke punten
- Heldere, snelle en persoonlijke communicatie (ook bij last-minute wijzigingen).
- Online goede afhandeling van urenadministratie en parkeer- en reiskostendeclaraties, geen gedoe met urenbriefjes meer voor zowel opdrachtgever en uitzendkracht
- Zorgen goed voor medewerkers motivatie (door eigen georganiseerde activiteiten op reguliere basis).
- Verzorgen training voor nieuwe kandidaten.
- Respecteren wensen van uitzendkracht en opdrachtgever
- Regelen vervoer indien noodzakelijk
- Correcte verloning salaris, uitbetaling van reserveringen en vakantiegeld.

Zwakke punten
-Misschien dit: dat je 1x per maand wordt verloond in plaats van per week. Mij persoonlijk stoort het niet...

reacties: