Onbeschoft

Telefonisch contact met de uitzendbureau gehad, als eerste liet de beller mij niet uitspreken, als tweede, bij het eerste contact sturen ze je al van het kastje naar de muur. vervolgens wanneer u reageert op een vacature, moet u voor iedere vacature waar u op wilt reageren opnieuw uw CV invullen, dit gaat al snel een dagtaak worden als dit steeds opnieuw moet (op iedere vacature). Wanneer u een e-mail stuurt van dat u steeds opnieuw uw CV moet invullen, gaan ze ook hier hard tegen in om te zeggen dat het niet waar is. Ik weet toch zeker zelf wel wat ik in beeld te zien krijg, en als er iemand is die niet liegt dan ben ik dat wel. ERG jammer dat ze zo met mensen omgaan. Dit heb ik nog nooit bij een uitzendbureau meegemaakt.

Sterke punten
Ik wist niet wat mij overkwam toen ik contact met Timing kreeg, het spijt mij ten zeerste.. maar ik kan niet ��n sterk punt bedenken.

Zwakke punten
Dat ze mensen niet geloven en niks van een uitzendkracht aannemen, dat ze denken dat mensen liegen en niet uit laten spreken. Vind ik ZEER SLECHT.

Bezoek Timing Reviews over Timing

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Timing
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden