Amateurs

Wat je ook doet, ga nooit en te nimmer in zee met Start-people. Niet als uitzendkracht, niet als werknemer, niet als werkgever.
-Planningen kunnen ze gewoon *niet* kloppend krijgen. Dagelijks 1-4 man missen zal de gewoonste zaak zijn.
-Werktijden dienen te worden "geklokt" op een door hun geplaatst systeem, wat niet betrouwbaar is.
-Voor werknemers, als je het een leuk tijdsverdrijf vindt om je eigen gegevens (planning, uren registraties en salaris strookjes) van drie verschillende sites bij elkaar te moeten scharrelen, waarvan één van de sites MS Silverlight vereist (wat niet werkt op Chrome en ook niet werkt als je Linux draait, en wat MS zelf al niet meer in de Windows 10 versie van de Microsoft Edge browser ondersteunt), dan is dit de werkgever voor jouw! Oh ja, geen van deze sites heeft zelfs maar "Start People" in de URL staan, en ook de layout komt totaal niet overeen met hun huisstijl. Elk met hun eigen login naam, wachtwoord, etcetera.
-Nieuwe planningen komen laat binnen, gewoonlijk Vrijdag middag 5 uur of zo. En ja, soms kan het zijn dat je een uurtje eerder bent ingepland dan dat je je beschikbaarheid hebt opgegeven.

Sterke punten
De mensen van Start People zijn èrg vriendelijk aan de telefoon, dat moet ik ze nageven.

Zwakke punten
Vriendelijkheid maakt geen kloppende planning, betaalt geen uren uit, en lost geen verwarrende communicatieproblemen op.

Bezoek Start People Reviews over Start People

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Start People
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden