De slechtste uitzendbureau

Via google op hun site terecht gekomen en gesolliciteerd voor een simpele baantje onder mijn niveau. Na een week of twee reactie gekregen dat er voldoende kandidaten zijn, oke kan gebeuren. Erna vier keer gesolliciteerd voor verschillende baantjes en alle vier keer dezelfde standaardmail ontvangen dat er voldoende kandidaten waren. Terwijl de vacatures nog op de site stonden. Ik heb ook vaak gebeld en nagevraagd of die vacatures nog open stonden en ja hoor, ze zoeken nog mensen.

Ik had het vermoeden dat zij sollicitanten op basis van hun naam oordelen en niet op de kwaliteiten. Omdat ik een buitenlandse naam heb, besloot ik om maar onder een oerhollandse naam te solliciteren met slechts een middelbare schooldiploma en weinig werkervaring en ja hoor! Direct een belletje of ik wil komen werken. Wat kan je hierop nog zeggen?

Zwakke punten
Veel leugens die een kind nog niet gelooft, selecteren sollicitanten op basis van hun naam. Elke keer dat ik iemand van de uitzendbureau aan de lijn had, leek het alsof ik met amateurs te maken had.

Bezoek XL Studenten Uitzendbureau Reviews over XL Studenten Uitzendbureau

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over XL Studenten Uitzendbureau
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden