Incasso

Hallo,

Sorry dat ik dit zo al moet beginnen maar ga never via Unique meer werken . Slechtste ervaring ooit . Hun hebben een fout in het systeem gemaakt die ik een paar dagen later had opgemerkt en er gelijk achteraan ben gegaan . Mij werd telefonisch verteld dat het een fout in het systeem was en dat ze er gelijk werk van zouden maken . Paar dagen later terug gebeld om er nog zeker van te zijn dat ze het niet waren vergeten .
Nu een half jaar verder krijg ik uit het niets zonder enige waarschuwing of dergelijke een incassobrief met een bedrag waar je niet gelukkig van wordt , blijkt het dat UNIQUE een fout in het systeem heeft gemaakt waardoor deze rekening is ontstaan , Dus officieel is het niet mij fout en heb ik er niks mee te maken ondanks dat ik nu wel een incasso bureau in me nek heb die me mailtjes en brieven stuurt dat ik het bedrag binnen een paar dagen moet betalen . Unique heeft er verder ook geen moeite in gestopt om samen naar een oplossing te zoeken of het te willen oplossen , nu forceren ze mij om de rekening te betalen , dus officieel maken hun een fout en moet ik er voor boeten .

Sterke punten
Sterke kant van Unique is dat ze goed zijn in problemen bij andere leggen

Zwakke punten
Hun zwakke punten zijn beloftes nakomen want dat doen ze nooit

Bezoek Unique Reviews over Unique

1 reactie

Zo.. ik schrik hier van.. ik heb zelf een soort gelijk iets mee gemaakt met hun, begon met loonbeslag en vervolgens, lang verhaal kort, ook een rare fout gemaakt aan hun kan.. met als resultaat dat ik al maanden lang bezig ben een (door hun administratieve fout) schuld af te lossen. Inderdaad ook meerdere keren al gedreigd met incassobureau

Bezoek Unique Reviews over Unique

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Unique
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden