Nooit meer Unique

Na dat ik aangenomen was voor een functie als vertegenwoordiger zou ik 1 aug kunnen beginnen. Dit werd echter toegezegd door Mark (Unique Utrecht) . Ik vroeg tot 3 maal toe om bevestiging omdat ik ontslag moest nemen bij m'n huidige werkgever. Ik kreeg telefonisch een volmondige "ja" . Aangezien mark op vakantie zou gaan zou ik dit schriftelijk later ondertekenen. 2 dagen voor ik zou moeten beginnen heb ik zelf maar eens gebeld omdat ik wilde weten waar en hoe laat ik moest beginnen. Een collega die Mark zijn functie overnam vertelde mij dat ik de 24e augustus pas zou beginnen.. Jammer 3 weken geen salaris , duizend maal excuses door mark.

Ik zou de 24e in Utrecht moeten beginnen met m'n eerste werkdag .. OW nee foutje Unique .. Het was in Arnhem ( 80 km verder ).

Uiteindelijk hoorde ik van mijn werkgever ook wazige verhalen over Unique en dat ze een spelletje spelen en verhalen verdraaien.

Uiteindelijk was het na 2 weken klaar en zijn we de samenwerking gestopt . Echter zou ik nog 2 dagen uitbetaald worden maar mijn werkbriefje werd niet goedgekeurd . Werd van het kastje naar de muur gestuurd . Mark die vond het allemaal niet interessant meer en houd de Hoorn ver van z'n oor af nadat ik voor de 18e keer terug belde ..

Leidinggevende marian was niet te bereiken en mark probeerde mij af te schepen met allerlei onsamenhangende verhalen .

Al met al heb ik ipv 15 nog maar 8 uur ingediend omdat ik er maar vanaf wilde zijn.

Mensen doe hier je voordeel mee als je voor vestiging Utrecht gaat werken en in het bijzonder Mark .

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
- afspraken niet nakomen
- geen verantwoordelijkheid nemen
- ongeregeld zooitje
- een Mark vriendelijk bedrijf

Bezoek Unique Reviews over Unique

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Unique
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden