Schandalig

Tempoteam is het meest waardeloze uitzendbureau waarmee ik ooit in aanraking ben gekomen.

Op eigen kracht heb ik bij een bedrijf gesolliciteerd, om bij dit bedrijf te kunnen werken moest je bij tempoteam ingeschreven staan (voor de duidelijkheid, hiervoor heeft tempoteam dus geen enkele moeite hoeven doen). Ik heb me hierom ingeschreven bij tempoteam en ben aan de slag gegaan.
Na een week werken had ik nog geen salaris ontvangen, ik heb toen contact opgenomen met mijn contact persoon van tempoteam. Mij werd verteld dat ik het de week erna wel zou krijgen. Dit was niet he geval dus een week later weer gebeld, nee volgende week staat het echt op je rekening. Weer niets ontvangen. Drie weken na de eigenlijke ontvangstdatum weer contact opgenomen en ik kreeg iemand anders aan de lijn, werd mij het verwijt gemaakt dat ik eerder contact op had moeten nemen! Lekkere communicatie, knap dat je zo langs elkaar kunt werken.

Verder is het enige wat tempoteam wil geld verdienen aan de mensen die voor hen moeten werken, er word niets geregeld en als je zelf een foutje maakt (zoals het vergeten te accepteren van je planning, lijkt menselijk, zeker als er nooit verteld is dat dit moet en hoe) word er gedrijgt met het niet meer inplannen van een medewerker. Te absurt voor woorden.

Conclusie, ga nooit voor tempoteam werken.

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
zowel communicatie binnen tempoteam als communicatie naar werknemers is schandalig slecht.

Niet optijd uitbetalen van loon

Bezoek Tempo-Team Reviews over Tempo-Team

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Tempo-Team
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden