Skanna Horeca Uitzendbureau

Welkom bij Skanna Basics Horeca Uitzendbureau. Het werven, selecteren, opleiden en coachen van horecamedewerkers is ons vak. Skanna Basics staat garant voor de perfecte match tussen flexibele arbeidskrachten en bedrijven in de gastvrijheidsindustrie en de evenementenbranche. Wij dragen actief bij aan het succes van onze opdrachtgevers door een persoonlijke aanpak en maatwerk.

Skanna Horeca Uitzendbureau Reviews

  Betalen geen salaris uit

  Na voor de eerste keer enkele uren gewerkt te hebben in de bediening bij Spa Weesp en op een zeer onaangename wijze honds behandeld te zijn met veel miscommunicatie en verkeerde orders stapte ik op. Ik liet hen op een rustige toon weten mij niet onbeschoft te laten behandelen. In eerste instantie was er begrip voor bij Joost van Skanna. Uiteindelijk werd mijn salaris niet uitbetaald met de mededeling dat het aan mij lag, met allerlei leugens over mijn gedrag. Ze hadden schade opgelopen en daarom geen uitbetaling? Zij werden niet uitbetaald, dus ik ook niet.

  Sterke punten
  Niets

  Zwakke punten
  Een criminele organisatie

  Skanna Horeca Uitzendbureau - Fijn & Persoonlijk

  Ik werk met veel plezier al geruime tijd (meer dan 3 jaar) via Skanna horeca uitzendbureau.

  Het onderscheidt zich van andere horeca uitzendbureaus voor mij doordat het ten alle tijden open staat voor zowel wensen van personeel als van de opdrachtgevers. Hiermee wordt zorgvuldig, snel en goed mee om gegaan. Vlotte en heldere communicatie alsmede bereikbaarheid - 24/7.

  Vervoer wordt goed geregeld voor de uitzendkrachten.

  Skanna Horeca Uitzendbureau staat voor een juiste match en verzorgt dit in goede orde en probeert zoveel mogelijk de wensen van alle partijen op een juiste wijze te respecteren.

  Er wordt tijd in training en selectie gestoken van kandidaat medewerkers en ook in het motiveren van medewerkers door het jaar heen.

  In de tijd dat ik startte heette het Skanna Basics horeca uitzendbureau in verband met een fusie. Momenteel is het terug bij de bedrijfsnaam van oprichting en een groeiende uitzendorganisatie.

  Sterke punten
  - Heldere, snelle en persoonlijke communicatie (ook bij last-minute wijzigingen).
  - Online goede afhandeling van urenadministratie en parkeer- en reiskostendeclaraties, geen gedoe met urenbriefjes meer voor zowel opdrachtgever en uitzendkracht
  - Zorgen goed voor medewerkers motivatie (door eigen georganiseerde activiteiten op reguliere basis).
  - Verzorgen training voor nieuwe kandidaten.
  - Respecteren wensen van uitzendkracht en opdrachtgever
  - Regelen vervoer indien noodzakelijk
  - Correcte verloning salaris, uitbetaling van reserveringen en vakantiegeld.

  Zwakke punten
  -Misschien dit: dat je 1x per maand wordt verloond in plaats van per week. Mij persoonlijk stoort het niet...

Bezoek Skanna Horeca Uitzendbureau

Schrijf een review