Eventure is een evenementen uitzendbureau en neemt de inzet van festivalpersoneel voor zijn rekening. Op deze manier zorgen zij festival- en evenementenorganisaties. Eventure zorgt ervoor dat alles achter de schermen zo soepel mogelijk verloopt.Geen zorgen want Eventure regelt alles. Eventure biedt zekerheid vóór, tijdens en na evenementen. Eventure kan de volgende diensten leveren: - Barmedewerkers - Barhoofden - Kassapersoneel - Ticketscanners - Foodpersoneel - Hostesses - Op- en afbouwpersoneel Eventure gaat bij uitstek faciliterend te werk. Het personeel draagt bij aan de festivalervaring van consumenten. Het is daarom van belang om samen te werken, loyaal te zijn, respect te hebben en transparant te werken.

Over Eventure

Eventure is een evenementen uitzendbureau en neemt de inzet van festivalpersoneel voor zijn rekening. Eventure is een betrouwbare partner op het gebied van onder andere festivalcrew, hostesses en urenregistratie. Door jarenlange ervaring weet Eventure met de festivalcrew precies welk gezicht het evenement of festival moeten krijgen. Overtuigd van de meerwaarde in de verkoop van drank neemt Eventure samen met de opdrachtgever het risico door een volledige crew in te zetten op basis van muntafdracht. Op deze manier is er geen omkijken meer naar de ontvangst, aansturing en begeleiding. Eventure regelt het wel. Vanwege de vele vraag naar ervaren hostesses, heeft Eventure besloten hier een speciaal label voor op te zetten. De hostesses van Excellence hebben ervaring in de horeca en zijn breed inzetbaar op bijvoorbeeld congressen, beurzen en in VIP-bars. De gewerkte uren worden geregistreerd met TimeTracker. Dat is een eigen ontwikkeld systeem waarmee alle gewerkte uren eenvoudig bekijken kunnen worden en te downloaden zijn. Zowel Excellence als TimeTracker zijn onafhankelijk van elkaar of Eventure in te zetten. Het is uiteraard ook mogelijk om een gecombineerde in te zetten zodat geprofiteerd kan worden van de brede inzetbaarheid met maar n partner.


Excellence by Eventure

Excellence by Eventure is gespecialiseerd in het inzetten van ervaren hostesses. Excellence hostesses beschikken over voldoende ervaring, zijn representatief en communicatief erg vaardig. Ze zijn initiatiefrijk en zien er uiteraard Excellent uit! Bij uw evenement zullen zij binnen komen met een enorme portie enthousiasme en energie. De Excellence hostesses zijn onder andere in te zetten op bijvoorbeeld congressen, modeshows en beurzen, maar ook op sport- of bedrijfsevenementen. Excellence onderscheidt zich van andere uitzendbureaus voor gastvrouwen door haar stoere karakter, prijs- en kwaliteitsverhouding. Tevens focust Excellence op zuid-oost Nederland. De rest van Nederland wordt uiteraard niet uitgesloten! Excellence verzorgd onder andere: ADAM Toren, Beursgebouw Eindhoven, ADE Amsterdam en Gemeente Nijmegen. Daarnaast is er ook personeel in het Excellence bestand die zijn in te huren voor VIP en Private Events. Deze werknemers hebben naast dezelfde hoeveelheid representatieve uitstraling, enthousiasme, energie en horeca ervaring die voor uw evenement van groot belang kan zijn.


Eventure Reviews

  Zeker niet aan te raden

  Laatst heb ik voor het eerst bij eventure gewerkt. Verbazingwekkend hoe een bedrijf alles op alles probeert om zo veel mogelijk geld te besparen en medewerkers uit te buiten. Ten eerste een briefing bijgewoond van 2,5 uur op locatie in Amsterdam (onbetaald), vervolgens gaan werken op een festival, na meer dan een uur rijden (zonder reiskosten vergoed te krijgen) kwamen we aan en meldde we ons om 15:30 bij de bar. Om 16:30 pas ingeklokt om te kunnen beginnen met werken en vervolgens om het uur verplicht EEN UUR pauze nemen (onbetaald) omdat ze te veel mensen hadden ingeroosterd. Uiteindelijk naar een andere bar gestuurd om te helpen waarna we zelfs voor het lopen van de een naar de andere bar werden uitgeklokt. Ten slotte pas pauze gekregen nadat de catering dicht was. En vervolgens anderhalf uur eerder dan afgesproken naar huis gestuurd. Conclusie ; van 15:30 - 00:30 gewerkt (9 uur) En weliswaar 31 uitbetaald gekregen Wat dus 3,44 per uur is. Vreselijk dat een bedrijf zo met medewerkers kan omgaan. Zeker niet aan te raden.

  Sterke punten
  -

  Zwakke punten
  -uitbuiten van medewerkers

Deze website is niet meer actief

Schrijf je eigen review