Reviews geschreven door DaniŽlle (65051)

Susa - Serieus??!!

0

Review:
Kwalitatief Uitermate Teleurstellende organisatie
Ik heb al eens eerder voor SUSA gewerkt. Vorig jaar heb ik voor 4 maanden gewerkt maar heb in overleg met een van de collega's bij SUSA besloten om voortijdig te stoppen omdat mijn universitaire studie toch meer tijd ging kosten dan verwacht. Nu, ruim een 3/4e jaar nadat ik ontslag heb genomen, ben ik wel weer toe aan een nieuwe baan (met wat minder uren).
Maar iedere keer dat ik solliciteer word ik genegeerd tot ik zelf bel. Dan is de vacature of al vergeven of moeten ze nog wachten op 'extra informatie'.
Nu werd ik eindelijk een keer terug gebeld op een sollicitatie, word ik afgewezen omdat ik toen ontslag heb genomen....
Wat had ik dan moeten doen? M'n studie verzuimen?
Er is me luid en duidelijk verteld dat omdat ik dus me 'niet aan de afspraak' heb gehouden ik niet aangenomen kan worden op de positie die ik wil. Terwijl dat ook op hun advies was. Bovendien stond op de site dat er 10 uur in de week gewerkt zou moeten worden thuis, maar dan word me aan de telefoon verteld dat de 'trainingsperiode' 24 uur per week is en op locatie. Uhm, als ik dat wist van tevoren had ik niet gesolliciteerd. Ze zijn dus ook heel onduidelijk in hun vacatures. 'What you see is NOT what you get'.

Kortom, ze hebben een slechte communicatie met de studenten, passen hun website slecht aan EN als je 1x voor ze heb gewerkt en het niet beviel en je gestopt ben, kan je fluiten naar een 2e baan via SUSA. Zeer jammer want hun manier van inplannen stond me wel aan.

Sterke punten:
De manier van inplannen.

Zwakke punten:
Eigenlijk alles anders aan ze.
Begin er niet aan!

DaniŽlle beveelt Susa NIET aan bij vrienden/bekenden

Reacties geschreven vanaf dit IP-adres