Reviews geschreven door Kees Groetje (62246)

Manpower - Nooit voor manpower gaan werken

0

Review:
Geachte

Na inmiddels 3,5jaar werkzaam te zijn als uitzendkracht. heb ik al veel problemen gehad met manpower.In 3,5jaar tijd heb ik al 7 contact personen gehad. Er gaat veel fout omtrent verloningen. Mijn gezin heeft hier heel erg onder te lijden.

Ik moet wel zeggen dat ik blij ben, dat het bedrijf waar ik werk zich hierom bekommerd heeft. En ook verandering wil zien, want ja salaris is salaris, dat moet kloppen en op tijd zijn.

Manpower aan jullie: onbetrouwbaar
Komen nooit afspraken na
Contactpersonen respectloos

Onbetrouwbaar is een ding waar manpower iets mee MOET doen. Collega's en ik zelf, moeten gezinnen onderhouden, huur/hypotheek betalen, boodschappen enzovoort. Geld moeten we van leven dus. Iedere nieuwe kracht, Laat wekelijks betalen. Wekelijks storten ze het netjes de week erna, 4 wekelijks daarintegen gaat alleen maar fout. Als je geld mist met 4 wekelijks, moet je ook 4 weken wachten op de rest van je geld.

Komen nooit afspraken na, vakantie geld is altijd Laat. Als je belt dat je 1 week salaris mist, krijg je wel een voorschot maar dat is 250 terwijl je 475 moet krijgen. Aan de telefoon heb je dan afgesproken, het ligt zo dicht mogelijk bij je weeksalaris. Maar vervolgens storten ze toch maar 250. Alsjeblieft ga naar randstad 20xbeter.

Aangezien ik ondertussen al 7 contact personen heb gehad, weet ik inmiddels wel dat de contactpersonen er niets aan kunnen doen. Ook die stappen met bosjes op en zien het niet meer zitten.

Kees Groet beveelt Manpower NIET aan bij vrienden/bekenden

Reacties geschreven vanaf dit IP-adres