Reviews geschreven door Emma (38037)

Experis - Harde beloftes niks waard

0

Review:
Wat een onzin beloftes wanneer je op een vacature reageert. De harde beloftes worden absoluut niet nagekomen, dus die kunnen ze beter schrappen in hun standaard antwoord e-mail.

Mijn situatie was als volgt: Na een reactie ontvang ik een standaard e-mail: "We zijn blij met je reactie, bla bla" en 7 harde beloftes. De vacature was in het Engels, de vereisten gaven niet aan dat Nederlands benodigd was, dus mijn reactie was geheel in het Engels. Na ruim een week belde ik, maar geen gehoor. E-mail in het Nederlands verstuurd met het verzoek om de status. De recruiter is niet aanwezig, dus nog minstens 3 werkdagen wachten (bovenop de week). Vervolgens ontvang ik een e-mail, in het Engels, waarin ze probeert aan te geven dat mijn Nederlands niet voldoende is. Verzoek om meer informatie plus de mogelijkheid het een en ander op te helderen, zowel via de e-mail als via de telefoon mag niet baten. De dame is onbereikbaar.

Ingaand op hun harde beloftes:
1. Ze nemen NIET binnen een week contact met je op, dat mag je lekker zelf doen;
2. Ze hebben mijn cv niet eens doorgekeken (waarin duidelijk staat dat Nederlands mijn moedertaal is), dus hoe willen ze dan mijn behoeftes aan laten sluiten op de vacature?
3. We houden contact... Als het je lukt de recruiter ooit te bereiken.

Sterke punten:
Geen.

Zwakke punten:
Eerste indruk al slecht, na het lezen van de voorgaande reviews absoluut geen aanrader. Slecht bedrijf.

Emma beveelt Experis NIET aan bij vrienden/bekenden

Reacties geschreven vanaf dit IP-adres